GUERLAIN TERRACOTTA JOLI TEINT

2014_TERRACOTTA_AMBIANCE JOLI TEINT+POUDRE

Sinds een week of drie kan ik niet meer zonder de Terracotta Joli Teint van Guerlain. Aangezien hij pas volgende week in de winkels ligt wilde ik er niet eerder over bloggen. Maar wat ben ik fan geworden van deze foundation in een tube met handig pompje. Hij geeft me een instant zomer gevoel. Daar draagt het nieuwe logo met het zonnetje ook zeker aan bij.

In een oogwenk egaliseert de crème alles heel licht en geeft me bovendien die gezonde teint ( lees: warme zomerse gloed of sunkissed glow ) en laat alle sporen van vermoeidheid verdwijnen. Het is een niet vette foundation die meteen door mijn huid wordt opgeslurpt. Mijn huid voelt daarna zijdezacht aan en zijn al mijn oneffenheden gecamoufleerd. Nergens is nog een pigmentvlekje, beginnend rimpeltje te bekennen.

2014_TERRACOTTA_AMBIANCE JOLI TEINT

De foundation bevat extract van Chlorella, wat rijk is aan eiwitten, vitamines, mineralen en vetzuren. Het helpt de circulatie te activeren. Het extract van de oost Indische kers ( had je daar al ooit van gehoord? ) is rijk aan sucrose en vitamine C en bevordert de zuurstof toevoer naar de cellen. Zo krijg je die stralende verkwikte huid. Verder beschermd het de huid ook nog tegen de zon door de spf 20. Kortom ik ben heel erg blij met deze Joli teint foundation.

Ben je zelf niet zo van de foundation maar wel van het poeder dan heeft Guerlain altijd nog het prachtige bekende Terracotta Poudre Bronzante ( in 3 kleuren) in zijn assortiment.

Guerlain Jolie Teint ( 30 ml) is verkrijgbaar in 5 kleuren ( Light/ Clair/ Natural/ Medium/ Dark/ Ebony €48

 

2014_TERRACOTTA_MANNEQUIN_1

2014_TERRACOTTA_JOLI TEINT_(130163)_FD BLANC

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s