OPI BRAZIL COLLECTION

OP-Brazil-Collection

Bij het beroemde nagellakmerk OPI moeten de marketing mensen, of de hele dag aan de geestverruimende thee zitten, of hun bureau op een Braziliaanse strand hebben gezet, want namen als, ‘Red Hot Rio’ of ‘Next Stop… The Bikini Zone’, ‘Taupe-less beach’, of ‘Don’t Bossa Nova me Around’ verzin je alleen maar als je een klein beetje zweeft of in een hangmat in Rio ligt. Dit toonaangevende merk is beroemd geworden door haar grote populariteit onder de sterren. Maar ook voor de gewone sterveling is dit geweldige nagellak. Hij blijft goed zitten en is shock proof. Ik ben al jaren een grote fan, op ieder nageltje zit wel een OPI lakje. 

OPI-2014-Brazil-Collection-1

Het is algemeen bekend dat vrouwen tegenwoordig veel vaker focussen op kleur.  Dan komt de OPI Brazil collectie precies op het juiste moment.  Braziliaanse vrouwen zijn sexy, mysterieus, vrolijk, spannend. Ze zijn cool en elegant ondanks het warme en zwoele klimaat. De kleuren zijn levendige roze/rood oranje tinten, neutrale zand en aarde tonen en kleuren die een ode brengen aan het indrukwekkende regenwoud.

???????????????????????????????

Mijn alltime favorite  kleur is de Cajun Shrimp. Ik denk dat ik de afgelopen jaren vele potjes heb versleten. Ik vind dat je deze koraal/ oranje kleur het hele jaar door kunt gebruiken. Maar de oranje / rode kleuren uit de Brazil collectie kleuren uit de Brazil Collection gaan deze zomer for sure op de teennageltjes. Ik waan me nu al even op het strand van Copacabana..

  • Al deze Brazil kleuren zullen ook verkrijgbaar zijn in gelcolor.
  • OPI verkrijgbaar vanaf € 14,25
  • Er zijn nu ook minisetjes verkrijgbaar voor €18,95
  • Copacababies en is er een limited edition Beach Sandies met 4 neontinten
OPI Cajun Shrimp 2
Cajun Shrimp ( zit in vaste collectie)

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s