MADELON HEEFT WEER EEN FIJN PLEKJE IN A’DAM GEVONDEN

kade6amsterdam4

Hoe leuk is het leven met het verschijnen van al die concept stores. Zo gingen mijn lief en ik samen op de scooter op onderzoek uit, toen wij hadden horen fluisteren over een nieuw fijn plekje in onze hoofdstad. Een plek waar een gezonde leefomgeving centraal staat. Hier wordt nagedacht over liefde, lachen, leven en eten. Wat wil een mens nog meer??

IMG_7884

Nou een grote leef keuken dus waar dit allemaal plaats vindt. Frans Pahlplatz bracht dit alles tezamen in ‘Eginstill’. In zijn industriële ruimte aan de Schinkelhavenkade (aan het einde van de Overtoom) ontwerpt hij verantwoorde keukens van duurzaam materiaal en waarborgt daarbij de ‘groene’ gedachten bij het begin van het ontwikkelingsproces tot aflevering bij zijn klant.

Koffie-drinken-Amsterdam-Eginstill-1 IMG_7870 IMG_7871 IMG_7872

Alle dagen open voor de koffie bar, zelfgemaakte worteltaart en croissants maar geen lunch meer. Wel gaaf om je keuken te laten ontwerpen daar of af te huren voor diners.  Dit alles ‘tussen’  ‘op’ en ‘aan’ de ontwerpen van Frans, die uiteraard ook bijna allemaal te koop zijn. Door het glazen dak komt er enorm veel licht binnen. Per definitie val ik op locaties die zonnig zijn. Om dat te kunnen vinden in Amsterdam is altijd weer een uitdaging.

De ruimte is ook te huren voor privé diners. Zij werken met een eigen catering, maar in overleg is er van alles mogelijk. Wat te denken van aan komen varen, voor de deur, met je eigen gasten?

Eginstill  Schinkelhavenkade 6, Amsterdam

www.eginstill.com

Open op vrijdag en zaterdag

IMG_7883

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s