GRILLEN, SLAPEN & AFVALLEN ONDER DE SLIM UP

elektr.podcz.2

De afgelopen maand heb ik als een braadworstje mogen grillen onder de Italiaanse bbq de Slim Up. Voor een artikel in de In Shape ( Beau Monde) mocht ik een apparaat testen, waar ik strakker, gestroomlijnder en slanker uit zou komen. Lees binnenkort mijn uitgebreide review in de In Shape. Nu een klein voorproefje.

Dit apparaat beloofd een verbetering van mijn contouren maar ook een vermindering van mijn omvang. Het werkt op electro stimulatie in combinatie met infra rood warmte. En dat is nou net zo lekker want als je je ogen dicht doet waan je ook nog eens onder de zonnebank. Niet dat mijn huid er enige kleur van kreeg maar de infraroodstralen dringen door tot je diepere weefsellagen en dat stimuleert de doorbloeding weer en verhoogd mijn stofwisseling. Dat kan ik naast strakker worden ook goed gebruiken. Wie weet volgt de combinatie Slim Up met de ingebouwde hoogtezon in 2015?

Liesbeth de eigenaresse is een super leuke vrouw en plakt heel snel en behendig 8 pleisters op je lichaam waar je spieren zouden moeten zitten. Altijd knap om deze bij mij te vinden. Ik denk dan altijd, had ze maar 80 van die pleisters dan weet ik zeker dat ze het hele gebied mee neemt…

Op die pleisters sluit ze weer de elektroden aan daarna activiteert ze de hele boel. Kijk dan wordt het even schrikken, want je krijgt als het ware allemaal kleine schokjes. Niet pijnlijk, niet vervelend hoogstens even wennen. Het voelt alsof er allemaal van die visjes door je bloed zwemmen. Ik doe verder helemaal niets dan passief op mijn rug liggen en beetje doezelen mocht ik niet een leuk gesprek met Liesbeth hebben.

Slim up spierversteviging

Het apparaat gebruikt eerst de suikervoorraad ( glycogeen) van je spieren en daarna worden de vetten uit de omliggende gebieden aangesproken. Als je 40 min ligt te slapen onder die warme BBQ dan staat dit gelijk aan 1.5 uur sporten in de sportschool. Wow, slapend afvallen. Er schijnen veel mannen te komen die wegens tijdgebrek niet naar de sportschool komen en wel van dat buikje af willen.

Ik heb zes hele fijne behandelingen gevolgd en ik moet zeggen, ik ben niet echt in kilo’s afgevallen maar ik zit zeker al strakker in mijn vel.Mijn broeken zitten losser, mijn buik is strakker. Ik ga er zeker nog even mee door.

IMG_8691

Liesbeth bij haar Slim Up. Hij is een beetje groot voor bij mij thuis maar als ze deze in een kleinere variant hebben, mijn eigen huis-tuin-keuken Slim Up, zou ik hem zo kopen. Nooit meer sportschool maar alleen nog maar onder de sleep & grill ??IMG_8693

Voor 10 x treatments betaal je €355

Body Tuning Clinic  Jan Luykenstraat 40 sous  Amsterdam  www.bodytuningclinic.nl 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s