KAMALAYA BY KIM

cn_image_0.size.kamalaya-suratthani-koh-samui-thailand-109207-1

Na een drukke december maand die tot de nok toe gevuld was met borrels, openingen, diners en toch ‘net iets te lang blijven hangen avonden’ besloot ik dat januari detox maand zou worden. Even back to the basics, geen alcohol, vroeg naar bed, gezond eten en cocoonen. Drie keer raden? Wederom totaal mislukt. Tijd voor wat riguoreuze maatregelen. Sappenkuur, diet? Nee niks voor mij!

Kamalaya-beach-yoga

Na uren googlenen had ik het gevonden. Kamalaya in Thailand, niet echt om de hoek maar gegarandeerd geen afleiding, rust en natuurlijk zon. De programma’ s die je kan volgen lopen uiteen van de reguliere detox tot burn-out behandelingen en slaap stoornissen aanpakken. What to do, want eigenlijk heb ik op het moment overal wel last van. Ik dacht eerst aan een weekje mediteren maar oh wat saai en gek genoeg wilde niemand met me mee! Detox dat is de nieuwste en hottest trend van 2014 werd mij verteld. Sappenkuur ik? Echt no way! Ik ben geen fan van extreme dieten die het yo yo effect in de hand werken. Daarbij afvallen was nooit de insteek, bij mij zou je nog kunnen denken muah maar zeker niet voor m’n vriendin die met me mee ging. Die moet juist korting krijgen bij de KLM omdat ze maar de helft van de stoel gebruikt.

facilitiesyoga23 Spa-p9-Kamalaya-Traveller-17May13_b_646x430

Binnen 3 dagen had ik besloten en geboekt, lekker rustig. Wat een walhalla was het.  Zon, zee, massages en sla vooral HEEL VEEL SLA. Ik geloof dat 80% van wat ik in een week heb gegeten groen was. Niet vies, best lekker maar wel zoutloos en dat was even wennen. Even niks, geen kids, geen man en geen bereik. Lezen, yoga, strandbedjes, Indian head massages, Thiase massages, de astroloog, meditatie zonder in slaap te vallen, kortom een wereld aan rust.

images

images-1

images

images-3

images-2

 http://www.kamalaya.com kan je boeken via www.puurenkuur.nl 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s