COLLISTAR ZOMERKLAAR PROJECT

25156 Nourishing Anti-Age Oil-Milk Promotion

Ben jij ook zo’n liefhebber de Collistar lichaamsverzorgingsproducten? Je herkent ze vaak aan hun groene verpakkingen in het schap. De scrubs, anti cellulitis crèmes en badolie’s zijn naar mijn idee Collistars grootste hits . En niet alleen in Italië. Wie kent er niet die grote groene Collistar Talasso scrub? Scrubben is deze lente/ zomer het toverwoord. Wanneer je één keer per week scrubt is de huid beter in staat nieuwe huidcellen aan te maken en tevens stimuleer je de doorbloeding. Zo hou je deze zomer die bruine teint langer vast. Nu kan je ook goed je voeten scrubben met Collistar.

Collistar komt einde van de maand met een heerlijke Nourishing anti- age Oil Milk voor het lichaam. Dit fijne melk serum is niet vettig en maakt de huid fluweel zacht en je ruikt daarbij ook nog eens heerlijk. Het bevat allemaal effectieve stoffen om die frisheid te creëren. Denk aan citrusboomgaarden, sinaasappelbloesem. Het serum zorgt dat de functie van je huidbarriere beter opknapt en zorgt dat je huid soepel wordt. Vitamine E helpt tegen huidveroudering. (200 ml) €38.50 inclusief Anti-Age Talasso Scrub ( 150 g)

Ter gelegenheid van de introductie van de Oil Mil heeft Collistar er een gratis ( Limited edition) Anti-Age talasso-Scrub bij gedaan. Als je een Collistar fan bent dan ken je die scrubs allang. Ze zijn fantastisch. Het bevat exfolierende zeezouten met essentiële oliën en deze zorgen ook voor een fijne jongere en gezonde huid.

25158 Smoothing Footscrub 100ml 25158 Smoothing Footscrub 100ml 2

Verzorg jij je voeten ook nog goed of laat je het 2 maandelijks door de pedicure doen? Met deze fijne Smoothing Foot Scrub kan je zelf thuis je voetzolen glad maken en exfolieren. Je voetjes worden weer glad en poezelig. Ik vind dat Collistar altijd meedenkt want hun tubes zijn nu uitgebreid met een puimsteen applicator. De applicator is praktisch want je knijpt eerst een kleine hoeveelheid uit de tube en masseert deze met de puimsteen applicator op je huid onder je voet ( met roterende bewegingen graag) waarbij je je concentreert op de ruwe plekjes. Daarna spoel je je voeten af met lauw warm water . (100 ml) €22

Als je al het eelt hebt verwijderd en je voeten zijn weer zacht en soepel dan zou je nog een fijne sheabutter voetencreme kunnen aanbrengen. Nourishing Regenerating Food Cream (100 ml) €22 Deze crème bevat een mix essentiële oliën die ontspannend werken en verlichting geven bij vermoeide voeten. Het bevat bergamot, lavendel, mandarijn en mint. Je zou je voeten eens lekker dik moeten insmeren hiermee, katoenen sokken aan en dan lekker gaan slapen. Je voeten zijn de volgende dag merkbaar zachter. Ik zou er op tijd mee beginnen want we krijgen binnenkort weer de open schoentjes.

25154 Pure Actives Anticellulite Capsules

Toen ik dit flesje met capsules zag Capsule Anticellulite Caffeina + Escina dacht ik nog, nee toch niet weer beauty van binnen uit. Aangezien ik zelf al dagelijks Selenium, omega 3 + 6 en monnikspeper ( reguleren van mijn hormonen) had ik geen zin om daar nog capsules tegen cellulite bij te slikken. Maar wat schertste mijn verbazing, deze capsules gaan niet oraal maar anaal. Nee grapje, dit zijn capsules die je openbreekt en mag smeren op de zones van het sinaasappelhuidje. 1 capsule volstaat om de gewenste huidzones te behandelen. Het bevat cafeïne wat het anticellulite ingrediënt bij uitstek is ( reduceert vetophopingen) en Escine en dat staat bekend om zijn vochtafvoerende werking. Het flesje bevat 14 capsules dus zie het als een kuurtje, 2 weken a capsule a day keeps the cellulite away.. € 37,50

Vanaf eind maart liggen deze fijne Collistar producten in de winkel.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s