GET THE LECOLOOK

Mascara Base spiegel1

Als je de Douglas binnenloopt dan zie je vaak al grote displays staan met make-up tools van Leco. Van penselen tot wimpers, alles wat je maar qua accessoires op make-up gebied kan bedenken heeft Leco wel ontwikkelt. Een mooie make-up creëren zonder goed gereedschap is eigenlijk onmogelijk aldus Nederlands bekendste make-up artist. 

Vanaf nu heeft hij zijn collectie uitgebreid met de Base Essentials. Daaronder vallen de Eye Base. Dit is een primer die het ooglid egaal en iets stroever maakt. Wanneer je daarna je oogpotlood en oogschaduw aanbrengt dan blijft alles veel beter zitten. Je kunt hem ook onder je oog gebruiken.

De Lip Base is een primer die ervoor zorgt dat het oppervlak van je lippen mooi glad wordt, waardoor je lipstick of gloss langer blijft zitten. Je zal zien dat de kleuren intenser worden.

De Mascara Base zorgt ervoor dat de wimpers voller en dikker zijn. Met deze base bereik je het ultieme kunstwimper effect. Even nog een tip: laat het goed drogen en breng daarna 1 tot 2 laagjes mascara aan dan zal je zien dat het onmiddellijk resultaat geeft. Kortom goed beauty gereedschap is het halve werk.

LECO Lip, Eye en Mascara base € 14,95 vanaf deze maand bij Douglas te verkrijgen.

Lip Base spiegel1

Eye Base spiegel-1

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s