Spotted: Les Blancs van L’Oréal

Vastleggen in volledig scherm 13-2-2014 220346

Zoals ik recent zelf in Parijs heb gezien, gaat de kleur wit, dé inspiratiebron van het komend nagellak seizoen worden. Denk dan niet aan die witte tipex nageltjes maar aan opvallende ‘white-wash’ tinten. Gemixt met een vleugje kleur is er een onderscheidende collectie  Les Blancs van L’Oréal ontstaan. Super lente-achtig. Na een prachtige lentedag als gisteren en hopelijk vandaag, ga ik steeds meer geloven dat er geen enkele winter meer gaat komen.

Een basic pasteltint kan een vrij kalkachtige finish hebben, of te kleurrijk zijn. Les Blancs staat juist voor een nieuw type pastels. De tinten zijn geïnspireerd op verfijnd porselein. Wit staat voor futuristisch, sportief, de nineties maar is ook romantisch, denk een beetje aan de Parisienne look. Het zijn echt fijne kleurtjes als citroen geel, pistache groen, lavendel blauw. Ze dekken meteen, je hebt hoogstens 2 laagjes nodig. Wit, in verschillende gedaanten, wordt een onmisbaar accessoire voor komend spring/summer seizoen.

L’Oréal Color Riche Le Vernis Les Blancs, is in 10 tinten verkrijgbaar bij oa Etos en DA voor € 5,99.

Pack_850_Lemon_Meringue Pack_856_Peach_Neglige Pack_853_MentheGlace Pack_851_NouvelleVague

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s