MY WEEKLY FAVORITE CLINIQUE SUPERDEFENSE SPF20

Clinique-Superdefense-SPF20-Daily-Defense-Moisturizer

Dit keer weer een Clinique product als mijn weekly favorite. Vorige week was het nog een bijna foundation en vandaag wil ik graag Clinique Superdefense aan jullie voorstellen. De Clinique Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer is een moisturizer voor dagelijks gebruik, het hydrateert, beschermt én herstelt de huid de hele dag lang, mede dankzij een cocktail van antioxidanten, een zonnefilter en een melange van barrièreversterkende ingrediënten als gerst en tarwekiem extracten. 

Het is een vrij rijke crème, helaas niet in pompflacon, die je huid direct fris doet aanvoelen. De crème trekt onmiddellijk in en geeft je huid een comfortabel gevoel. Ingrediënten als zeewaaier extract en cafeïne verzachten en kalmeren de huid. Verder bevat het nog vitamine c en e. Het mooiste is toch wel dat hij een zonnefilter SPF 20  bevat en je huid beschermd tegen UV-A en UV-B straling. De grootste boosdoeners tegen huidveroudering.

 

 

 

Clinique-Superdefense-SPF-20-Daily-Defense-Moisturizer_reference

Clinique-Moisturizers-Superdefense_SPF20_Daily_Defense_Moisturizer_zeer_droog_tot_droog_gecombineerd_1_2

 

Clinique Superdefense SPF 20 Daily Defense Moisturizer ( hele mond vol) (50ml) €52

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s