ORIGINALMINERAL HAIRCARE

C Original Detox

Vorige maand ontmoette ik de Australische Jose Bryce Smith die voor enkele dagen in Amsterdam was om haar haarmerk OriginalMineral te promoten. Zij vertelde dat ze dit merk heeft opgericht omdat haar man een ernstige vorm van contact eczeem had en hij zijn werk als kapper niet meer kon uitvoeren. Gezond haar begint bij stressvrij haar. En stressvrijhaar begint bij het verminderen van de chemische overbelasting. Dus geen sulfaten, parabenen, propyleeën en andere chemische shit. Ze hebben een colour lijn, een haircare en stylings lijn in hun assortiment.

Inmiddels hebben zij (12 jaar geleden), de haarproducten van OriginalMineral opgezet, zonder chemische haarverf ingrediënten en alles is verrijkt met  mineralencomplex, zoete amandelolie en zonnebloempit wax. De meeste ingrediënten komen uit de natuur, zoals Lilly Pilly ( toevallig noem ik onze jongste dochter ook zo) een bes die bekend staat als Bush Food gegeten door de bewoners van Australië. Deze bes is rijk aan vitamine c en de fruitzuren werken als collageen voor het haar. Verder is er Australisch zeezout, puimsteen, macadamia olie, Tasmaans ziewiereextract aan toegevoegd. Mega natuurlijk allemaal.

Wat ons meteen opviel was dat Jose enorm platina blond was. Vaak moet je ongelofelijk veel waterstof pyridoxine toepassen om tot zo’n lichte kleur te komen. Kennelijk kan dit wel met O&M producten. Zij beweren dat ze met hun producten tot 5 niveaus lichter kunnen gaan. En dat allemaal op een natuurlijke basis.

Ik gebruik sinds 2 weken nu zelf de shampoo en conditioner en ik ben enorm onder de indruk. Ik vergeleek het namelijk met een ander merk shampoo ook zonder sulfaten dus ging er wat huiverig mee onder de douche. Maar wat bleek, in tegenstelling tot het andere merk, gaven deze shampoo + conditioner mij enorme glans en was zijn haar zo zacht dat ik er de hele dag niet van kon afblijven. Echt ongelofelijk fijn product. Ik durf met recht te zeggen dat we er weer een geweldig haarmerk bij hebben. OriginalMineral, Original Mineral, O&M, O&M, zeg het op als een mantra dan vergeet je de naam nooit meer.

ORIGINALMINERAL I LIKE I LIKE I LIKE !!

Atonic T Seven Day Miracle

Surf Bomb

Original Mineral is vanaf april 2014 verkrijgbaar bij diverse salons en via www.original-mineral.nl Prijzen variëren van €21,95 tot €25,95

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s