Keratherapy Rapid Rescue

Keratine stylingGroup

Bloggen over haar blijft een van mijn favoriete bezigheden. Er is zoveel moois om over te schrijven. Voor ieder haarprobleem is wel een oplossing. Door mijn lastige haar test ik ook al het mogelijke uit. Nu heb ik weer iets nieuws gevonden wat ik graag met je wil delen. De Rapid Rescue van Keratherapy. 

Deze prachtige paarse flacon bevat een combinatie van macademia olie, antioxidanten en keratine. Maar wat is Keratine eigenlijk? Dat is een lichaamseigen eiwit wat voorkomt in de huid en haren. Het trekt diep in het haar om het zo te versterken en de oneffenheden in het haar op te vullen waardoor je haar zachter, glanzender en pluisvrij wordt. En dat is wat wij willen..

Dus heb je last van droog haar met veel volume, dan is deze spray perfect voor jou. Het geeft je haar meteen een mooie glans.

Aangezien ik veel en dik haar heb, spuit ik het regelmatig op mijn borstel voordat ik mijn haar ga kammen. De borstel glijdt er nu veel makkelijker doorheen en verzorgt meteen de tussenlagen. Maar ik gebruik het ook als ik mijn haar ga stylen met de steiltang dan gebruik ik het om mijn haar te beschermen tegen de warmte en als toetje geeft het mijn haar ook nog extra glans.

Voor zacht en gezond haar. I love it.

Keratherapy The Rapid Rescue is formaldehyde vrij €30,95

keratine largeflower_styling_CMYK

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s