Clarins crème Jeunesse du Cou

Clarins jeunesse-du-cou_1

Er zijn wel eens momenten dat je iemand zijn leeftijd moet raden. Ik doe het liever niet maar ik speel vaak op safe wanneer ik er nog wat extra jaren aftrek, zodat ik niemand beledig. Toch laat een leeftijd zich vaak raden als ik naar de handen en hals van iemand kijk. Ik ken nog niemand die daar een botox spuit in heeft gezet.De hals en decolleté worden vaak overgeslagen. Dom dom dom, want ze verdienen net zoveel aandacht als je gezicht. Het hals gebied is veel dunner dan je gezicht en bevat veel minder haarvaatjes en talgklieren. Daar verslapt de huid dus het snelst. Maar vergeet ook niet je decolleté. De jaren dat ik als stewardess de wereld rondvloog hebben mijn ‘snoepwinkeltje’ geen goed gedaan. Zodra we in een tropisch oord arriveerde, ging dat shawltje in de nek af en zaten we op al vol in de zon, op onze koffer te wachten op de shuttle bus die ons naar het hotel bracht. Zo is mijn stewardessen bef ( vakterm voor een gerimpeld decolleté door UV stralen) ontstaan.

Tegenwoordig richten crèmes voor de hals, nek en decolloté zich op het liften en verstevigen. In 1978 creëerde Clarins een product om de huid van hals en décolleté mooier te maken, sindsdien is deze creme één van de paradepaardjes van Clarins. Nu heeft Clarins ook het Extra firming complex aan deze creme toegevoegd om de elasticiteit en stevigheid van de huid te behouden. Clarins Creme Jeunesse du Cou. De zonnebloem is een bijzondere bloem, de stengel is belast met het dragen van een bloem van ongeveer één kilo waarbij de stengel er ook nog eens voor moet zorgen dat de bloem de beweging van de zon volgt. Dankzij het ingrediënt Auxines is de zonnebloem stevig en flexibel, Clarins gebruikte de Auxines in de Extra firming neck cream omdat zij de werking van het extra firming complex nog eens extra versterken. Dat klinkt toch heel logisch?

Groenwierextract zorgt ervoor dat het hydraterende hyaluronzuur beter zijn werk kan doen en heeft tevens een hydraterende en verstevigende werking. Bio haversuikers vormen een verstrakkende film over de huid en ‘Heemst’poeder (Heemst is fluweelachtige plant) met rimpelvullende microparels zorgt ervoor dat rimpels in de hals optisch verminderen en geeft de huid een zijdezachte aanblik.

Welke hals en decolleté  crème je ook gebruikt, breng het voorzichtig aan. Je kunt het zowel s’ morgens of ’s avonds met opwaartse bewegingen van je decollote naar je kin aanbrengen. De crème versmelt direcht met je huid en voelt comfortabel aan. De crème ruikt naar lelietjes van Dale, jasmijn en iris. Heerlijk zacht en kalmerend. Na het aanbrengen voelt je huid intens zacht aan en geeft een mooie subtiele glow. Een aanrader.

Clarins Creme Jeunesse du Cou €66,50

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s