Estée Lauder / Derek Lam Collectie

Derek_Lam_Trend_View_Clutch_and_Collection_low res

Zoals je al eerder op mijn site kon lezen ben ik dol op tasjes ( welk gewicht ik ook heb, een tasje past altijd). Ik heb nu weer een hele mooie clutch ( collectors item) voor je, die vanaf vandaag in de Bijenkorf (Amsterdam) te verkrijgen is. 

Estée Lauder viert het 10-jarige jubileum van de samenwerking tussen Tom Pecheux en Derek Lam door dit limited edition elegante marine blauwe satijnen clutch uit te brengen. Maar dat niet alleen want in de clutch bevindt zich ook nog vijf prachtige verpakte make-up must haves voor dit seizoen.

Het bevat een EyeShadow in de kleur Smoked Gold, deze geeft de ogen een moderne glans. The Mascara met zijn nieuwe liftende formule zorgt dat je wimpers echte blikvangers worden. The Kajal Crayon, oogpotlood in diep marine blauw ( ai ik roep altijd dat blauwe oogpotloden verboden moeten worden) zorgt voor drama dankzij de intense smudgy afwerking. De cremige en dekkende LipColor zorgt voor perfecte nude liplook terwijl de Gloss de lippen een transparante roségouden glans geeft.  Met dit alles kan je een adembenemende look creeeren. Helemaal in combinatie met de prachtige clutch.

Estée Lauder/ Derek Lam Collectie clutch incl inhoud €85

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s