MY WEEKLY FAVORITE: NEW FYSIC

Dame op weegschaal

Back to reality!

Zoals ik al eerder in mijn blogs heb geschreven, waren mijn feestdagen heerlijk maar moet ik nu weer terug in het ‘matig met alcohol, matig met fingerfood, matig met eten, vaker sporten’ gareel komen. Ik heb daar verschillende manieren voor. En verschillende coaches. Mijn trainers Radmilo en Jasper trokken hun wenkbrauwen op toen ik na de vakantie weer vrolijk binnenwandelde. Het moment dat ze mij zagen, dirigeerde Radmilo mij rechtstreeks naar de weegschaal. Nu duiken weegschalen meestal direct weg als ze me zien maar het ging allemaal zo snel dat er geen ontkomen meer aan was. Heel laf wilde ik niet horen wat de weegschaal hevig sputterend aangaf, maar de ogen van mijn trainers spraken boekdelen.

NF_Appel_Rietje_ISOc jpeg

Een andere coach van mij is Marijke. Een prachtige vrouw die al vele jaren voor New Fysic Amsterdam werkt. Met de langste & mooiste benen die ik hoop te bereiken na 35 jaar NewFysic. Zij zag me eind vorig jaar op een PR open dag en trok me aan mijn haren. Ze herkende me nog van enkele jaren ervoor toen ik ook een verwoede poging heb gewaagd. In 2005 ben ik ooit 15 kilo met NF afgevallen, dus ik weet dat het werkt. Toch moet je wel de knop omgedraaid hebben om telkens weer opnieuw te beginnen. Een paar dagen later hing ze aan de telefoon.”Wordt het niet weer eens tijd?” Met het lood in mijn schoenen ben ik weer naar haar toe gegaan. En met succes, want een week later was er -2,9 af. Bravo.

Maar toen kwamen de feestdagen….

69_de67b4d7fa_HSN

De afslankmethode van NewFysic bestaat uit begeleiding door een persoonlijke coach, een persoonlijk voedingsplan en de speciale NewFysic voedingssupplementen. Deze natuurlijke voedingssupplementen zorgen ervoor dat mijn spiermassa op peil blijft en mijn vetstofwisseling efficiënter wordt. En hierdoor verlies ik ongeveer een kilo per week (aan vet). En bij waarschijnlijk ook veel vocht. Ik probeer mij er echt aan te houden en weeg braaf mijn pasta en rijst af en probeer op gezette tijden te eten, want bij deze methode mag je juist wel lekker eten. Ik ontbijt vaak met twee crackers met wat mager beleg en drink dan mijn favoriete munt thee met verse gember en wat citroen om vervolgens te lunchen met crackers en een salade en daarna neem ik nog een tussendoortje bijvoorbeeld een appel of mandarijn . S ’avonds eet ik vlees of vis met groenten en rijst (afgewogen) en als toetje een NewFysic toffee hmm lekker! En als ik in het weekend een drankje te veel heb gedronken, dan las ik op maandag vaak een appeldag in. Dan eet je de hele dag van die hele groene Granny Smith. Prima te doen.

Ik slik wat multivitamines erbij net als de Omega 3 en E ( natuurlijke visolie) en ik slik de Aqua Smart. Deze zorgt voor de juiste vochthuishouding. Maar waar ik echt fan van ben geworden is de Hair-Skin- Nails capsules. Onze haren, huid en nagels hebben voedingsstoffen nodig en zij bevatten zink ( glanzend haar) en vitamine B12 en Biotine wat weer bijdraagt aan je metabolisme. Heel fijn deze supplementen. Mijn nagels zijn in tijden niet zo sterk geweest. Je kunt deze supplementen ook slikken als je niet wil lijnen. Loop gewoon eens binnen. Ze hebben ook hele fijne sprays tegen sugar cravings.

Benieuwd of ik binnenkort mijn skinny jeans weer aankan? Ik hou jullie op de hoogte van mijn behaalde resultaat.

www.newfysic.nl 

imagesnew-fysic

Beeld hierboven : www.annavie.com

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s