MY WEEKLY FAVORITE: KANEBO SENSAI LIPSTICK

Kanebo_Sensai-Lippen-Rouge_Intense_Lasting

Hoe zit het met jou? Eet jij net als ik ook lipstick of lipgloss? Ik verslijt er jaarlijks vele. Een tijd lang was ik helemaal verslingerd aan de glossjes van MAC, maar toen ik ergens las dat je na je veertigste geen gloss meer op mocht (het accentueert de fijne liplijntjes) ben ik gaan zoeken naar een mix tussen een lipstick en de gloss. Om zo langzaam van mijn gloss verslaving afkomen. Ik kwam toen uit bij de Rouge Intense Lasting lipstick van Kanebo.

Wat zijn deze fijn. De textuur is zijdezacht en heeft gelukkig nog een beetje een glanzend effect. Het mooiste nog van deze lipstick is dat hij ongelofelijk lang blijft zitten. ( je kunt er mee eten, drinken, praten, en dat was het geloof ik wel). De namen zijn in het Japans geschreven, wat ik helaas niet spreek, maar ze hebben ook nrs, dus dat is makkelijker. My favorite is nr 108 de Shakura Kasane ( zou dat Japans betekenen voor je hebt de mooiste lippen?? ) De lipstick is ook nog eens geurloos, waar ik blij mee ben. Er zijn merken die hele herkenbare geurige lipsticks hebben. Niets voor mij. En met smaken als kokos of aardbeien maak je me ook niet blij, als ik deze wil hebben dan bestel ik wel een Pina Colada of een milkshake…

Kanebo Sensai Rouge Intense lasting €30,95 verkrijgbaar bij de Douglas

Kanebo-Sensai-Intense-Lasting-lipstick

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s