YSL Youth Liberator Sérum Foundation

A82137.indd

 

Zoals ik al eerder in mijn vorige foundations blogs schreef, hebben foundations maar één doel en dat is je huid er op haar aller voordeligst uit te laten zien.  Kies dus altijd een tint die overeenkomt met je eigen huidskleur, of net iets lichter is. Niet donkerder want dan adviseer ik 2 weken een bedje in Sundays. Wat ook heel belangrijk is om te weten: breng liever geen foundation aan onder je ogen. Dat kan in de lijntjes onder je ogen trekken waardoor je de fijne lijntjes juist accentueert. Gebruik onder je ogen een conceiler. Je hoeft namelijk niet een foundation over je hele gezicht te gebruiken, mag ook alleen op voorhoofd, neus en kin dan ziet het er ook heel mooi en natuurlijk uit.

De YSL Youth Liberator Sérum Foundation is ook één van mijn favorieten. Deze is tevens geschikt voor anti-aging. Het is verrijkt met Glycanactif, die de teint onmiddellijk laat stralen en de huid zichtbaar gladder en vitaler maakt. Want naarmate we ouder worden ondergaat onze huid aanzienlijke veranderingen. De huid verliest aan stevigheid en wordt doffer en valer. Daar is YSL op in gesprongen en is met deze anti-aging foundation gekomen.

De Youth Liberator Sérum Foundation bestrijdt dus de huid veroudering en zorgt dat de teint van je huid onmiddellijk een boost krijgt. Het is een vloeibare foundation en voelt zo zacht als een serum aan. Hij bevat tevens een spf 20 en vitamine E. Hij geeft echt een mooie dekking. Binnen een paar seconde is je teint egaal en stralend en ziet je huid er strakker voller jonger en frisser uit. Het is verkrijgbaar in 6 tinten. YSL Youth Liberator € 58

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s