LUBEX

KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Zo’n drie jaar geleden, ontmoette ik op Schiphol, op weg naar de wintersport, twee hele leuke zusjes, Chris & Alexandra die net als ik ook vertraagd waren. Urenlang hingen we rond in de meest depressieve vertrekhal namelijk die van Easyjet. Dagen later kwam ik ze opnieuw tegen, dit keer in een fijn apres ski gelegenheid in Verbier.  These girls know how to party! De meisjes bleven op mijn pad komen, want enkele weken geleden kwam ik ze weer tegen, in een hele andere setting, namelijk op een beauty persevent. Ze waren daar met het Zwitserse merk Lubex, wat Chris recent naar Nederland toe heeft gehaald. In eerste instantie dacht ik niet aan een beauty product maar aan iets van rubber. Maar, toen ze mij in vijf minuten uitlegde waar Lubex voor stond, ging ik mee in hun enthousiasme. Erg leuk om te zien hoe Chris die ( beauty) drive heeft om van dit merk een groot succes te maken.  Succes zal er komen, want deze anti-huidverouderings producten zorgen voor een stralende huid. Mede doordat ze actieve ingrediënten bevatten zoals appel stamcellen en soja iso flavonen die er voor zorgen dat je huid zo lang mogelijk jong blijft. Verder bevat het boordevol retinol, hyaluronzuur en vitamine c. De producten zijn vrij van conserveermiddelen ( zoals parabenen) en zijn ook geschikt voor de gevoelige huid. I like, I like.

IMG_0140

Lubex heeft een Light, Classic, en Rich lijn in zijn assortiment. Ik licht nu de Anti –age day en night Rich crèmes toe. Speciaal geschikt voor de 35+ huid. Het zijn 2 dermatologische dag en nacht crèmes. Ze bevatten een zeer hoog gehalte hydraterende stoffen en retinol  ( I love retinol, het verhoogt de collageen opbouw en vermindert de rimpeltjes ), appelstamcellen (versnellen de cel vernieuwing), isoflavonen ( vergroten de elasticiteit). De crèmes zijn heel fijn in gebruik. Ze bevatten minimale geur en zodra je het opsmeert, trekt de crème onmiddellijk in en laat een zijdezachte huid achter. De crèmes zitten in speciaal ontworpen vacuümpompjes waardoor ze 3 jaar houdbaar zijn. Dat hou ik niet vol, maar als je er rustig aan mee doet, misschien dan wel?

Lubex_aa_cleansing_milk_D_1111 KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERAKONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Ben je op zoek naar een oog crème? Porbeer dan eens hun Lubex Anti-age Eye Intensive crème, echt je wallen verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je voelt meteen bij het aanbrengen hoe zacht de crème is. De rimpeltjes rondom de ogen worden gladder en de oogleden worden strakker. Reis je binnenkort af naar de wintersport, ga dan eens op zoek naar het beautymerk Lubex. Mocht je niet kunnen wachten, neem dan eens een kijkje op hun site. Ze hebben daar reissetjes van nog geen €10, een ideale manier om bekend te raken met dit fijne Zwitserse merk. Volgens mij hebben wij er weer een aanwinst bij..

Day Rich & Night Rich ieder €54,95 (50ml) / Anti-Age Eye Intensive €39,95 (15 ml)

Lubex is in NL alleen nog maar online te koop maar zodra ze ook in de winkels liggen kom ik hier zeker op terug. www.lubexantiage-shop.nl 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s