Elizabeth Arden Lip Repair Balm

Elizabeth_Arden_Eight_Hour_Intensive_Lip_Repair_Balm_11_6ml_1366641422_main

Je moet de laatste 80 jaar onder de grond gewoond hebben, wil je nooit van de Eight Hour Repair crème gehoord hebben. De crème gecreëerd door Elizabeth Arden is nog altijd een bestseller. Het favoriete cult product van iedere vrouw. Deze wondercrème kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Het is een vette dikke crème die binnen acht uur voor wonderen zorgt. Overal ter wereld gebruiken jong en oud deze crème om de lippen te beschermen, ruwe plekjes te verzachten en je handen te verzorgen. De crème zorgt dat de geïrriteerde huid, denk aan schaafwondjes, weer tot rust komt.  Ik smeer hem s ‘nachts vaak even bij mijn kinderen op ( droge plekjes rond hun neus) dan merken ze er niets van. Je kunt hem makkelijk aan je EHBO kit toevoegen. Krijgt die saaie witte doos ook nog wat glamour. Naast de legendarische Eight Hour Repair Cream, heb ik nu 2 nieuwe favorieten lipproducten aan mijn make-up bag toegevoegd. De hoornlaag van de lippen bestaat uit 3 tot 5 cellagen terwijl de huid van je gezicht gemiddeld uit 16 lagen bestaat. Dus ik begrijp heel goed dat Elizabeth Arden deze fijne lipproducten op de markt brengt.

Eight Hour Intensive Lip Repair Balm ( € 24,90), zorgt voor langdurige hydratatie. De gel formule helpt de vocht barrière van je lippen te versterken. Het bevat vasaline, karitéboter, palmolie boter, arnica olie, vitamine E, mentol en nog veel meer werkzame stoffen. Ik had nog een wondje van mijn zonverbranding in de herfstvakantie op mijn lip. Binnen no time was deze verdwenen.

Eight Hour Cream Nourishing Lip balm Broad Spectrum Sunscreen spf 20 ( €22,35)       Is een fijne gloss die verrijkt is met 8 vitamines, mineralen en voedingsstoffen en natuurlijk UVA en UVB zonbescherming bevat.  Het bevat vaseline, Honingextract, karitéboter, vitamine E, A, B1, Omega 3, Omega 6, calcium, zink en ijzer.

Beide producten zijn vanaf nu te verkrijgen bij de luxe parfumerie.

elizabeth-arden-eight-hour-cream-nourishing-lip-balm-broad-spectrum-sunscreen-spf-20

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s