ENVIRON LUNCHTIME TREATMENT

Facial_1

LUNCHBREAK

Heb jij tegenwoordig nog de tijd om tussen alle dagelijkse hectiek, een lekker lange ontspannen facial te nemen? Het is dat ik ze vaak aangeboden krijg, maar normaliter heb ik echt geen tijd om heerlijk relaxt  op een behandeltafel te liggen terwijl ik weet hoe idioot druk de rest van mijn dag nog is. De beste tijd voor een facial zou bij mij rond 23.00 zijn. Heerlijk weinig tot niets meer op het programma.

MAXIMUM RESULTAAT IN MINIMUM TIJD

Environ heeft een behandeling die geweldig is voor een verloren uurtje tijdens de lunch. Mijn huid werd eerst grondig gereinigd en daarna werd de vitaminecocktail uit de Environ producten dieper in de huid opgenomen dankzij het gebruik van het Environ Ionzyme DF apparaat. Dit (pijnloze) apparaat werkt met elektrostroom en geluidsgolven, hier kom ik later nog op terug. Bij de behandeling lag de focus op mijn oogzone, en dankzij de intensieve werking van het apparaat zag je direct het gelifte resultaat. Vervolgens kreeg ik nog een heerlijk hydraterend maskertje met na afloop nog extra hydraterende verzorging en UV bescherming. Het was écht een verjonging van de huid rondom mijn ogen in een paar minuten en dat allemaal zonder naalden. De behandeling eindigde met een fijne Jane -minerale- Iredale make-up. Met de juiste under eye concealer creëer je ook als het ware een ooglift. Ik liep met een geweldige ontspannen huid en prachtige make up de salon uit. Beeldig door naar het hockeyveld…

Environ Lunch Time Treatments kun je ondergaan bij salons die werken met Environ, vanaf € 45 (exclusief make-up).  www.environ-nederland.com

 A84486 Distributor cmyk

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s