Collistar Anti-Age Talasso-Scrub

25132 Talasso Scrub Anti Age 700 gram

BODYSCRUB

Het Mediterrane merk Collistar is al jaren niet meer weg te denken op mijn bad rand. Het is tegenwoordig een hele klus om het bad charmant in te stappen, aangezien de hele lichaams verzorgingslijn van Collistar mijn weg blokkeert. 

4 STERREN SPA

Ik wil even de fijne scrub van Collistar met jullie delen. (Collistar is niet voor niets 10 jaar marktleider in bodyscrubs). Het gaat om de Talasso-Scrub. Het is een frisse verkwikkende scrub die exfoliërende zeezouten bevat. En die zeezouten in combinatie met heerlijk ruikende oliën + nog wat fijne citrusvruchtjes uit Sicilië zorgen dat je huid ongelofelijk zacht en stralend wordt. De nieuwe variant Talasso –Scrub zorgt ervoor dat er celvernieuwing gestimuleerd wordt. De huid wordt ontgift en ontdaan van dode huidcellen. Dat heb ik nu even nodig na een weekje in de zon. Maar je kunt hem het hele jaar door gebruiken. Probeer echt een paar keer per week te scrubben, je zal zien dat het je huid goed doet.

ANTI-AGE

Zodra je de pot opent en de scrubzouten mengt met de spatel, ruik je meteen een aroma aan geuren, zoals sinasappelbloesem extract, citrusvruchten maar ook manderijn en limoen olieen. Deze werken vochtregulerend en ondersteunen samen met nog enkele andere ingrediënten als flavonoiden en zuren ook het anti-age effect. De neroli zorgt er tevens voor dat de serotoninespiegel in de  hersenen verhoogt wordt. Kortom ik kom tegenwoordig altijd vrolijk, gelukkig, en zeer ontspannen mijn bad uit.

Collistar De Talasso-Scrubs ( 700 gr) €49,15, vanaf nu verkrijgbaar.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s