MY WEEKLY FAVORITE: SANS SOUCIS

deep_moist_depot_sans_soucis_pijnacker_salon_groesbeekVele uren zit ik dagelijks achter mijn bureau. Met een arsenaal van beauty producten om me heen. Waar ik gedurende de dag mee lekker mee in de weer ben. Een spray’tje van dit, een likje van dat, een lakje daar. Je bent een beauty addict of je bent het niet. Er staan een paar beauty products bij waar ik ongelofelijk blij van word omdat ze meteen resultaat geven. Geduld is namelijk niet één van mijn sterkste eigenschappen. Het beauty merk Sans Soucis heeft een amazing beauty boost, de Deep Moist depot.

Hét parade paardje van Sans Soucis en één van hun best lopende producten. Inmiddels heb ik al heel wat flesjes versleten. Mijn huid gaat de komende tijd wat droger worden door de verwarming die straks weer flink staat te loeien. M’n huid voelt dan vaak trekkerig  aan. Deep Moist Depot is een 30 ml flesje dat bestaat uit thermaal water uit Baden Baden, amandel olie en Hyaluronzuur en vitamine E. Het is vrij van bindmiddelen waardoor je voor gebruik goed moet schudden. Het is leuk om te zien hoe dit ‘water’ ( voelt meer als een serum) mijn huid onmiddellijk van vocht voorziet en glad maakt waardoor hij soepel aanvoelt. Echt heerlijk! Op langer termijn worden mijn aanwezige rimpels ook verminderd. Daar worden we blij van. Probeer het eens zou ik zeggen, ik weet zeker dat je blij bent met deze tip.

Sans Soucis Deep Moist Depot € 27,95  (30 ml)

Een gedachte over “MY WEEKLY FAVORITE: SANS SOUCIS

  1. Ja, Alex, ken het merk! Ben ook fan, en dan speciaal van de oogcreme; die is echt fantastisch. Dank voor de tip. Liefs!

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s