SOLGAR

2105c75369PILLEN TIC 

Naast mijn talloze beauty verslavingen, zoals de hele dag smeren van diverse crèmes, het eten van lipgloss en de godganse dag mijn nagels lakken, heb ik nog een kleine verslaving. Ik ben gek op pillen. Geen afslankpillen of happy moments pillen maar vitamine pillen. Het liefst van het merk Solgar. Ik geloof in alles wat de bijsluiters zeggen, ze geven mij weerstand, ze ontspannen mijn spieren en verlossen mij van hoofdpijn, haaruitval, vochtverlies en geven mij geen honger meer. Als enorme hypochonder slik ik dagelijks een handje vol vitamine A, C, D, Selenium, Lysine, Krillolie en diverse Omega’s. Wanneer er een griep in aantocht is grijp ik naar de V2000 en ben ik net hersteld van een andere gekke aandoening dan slik ik Omnium.

STIJVE HARK

Sinds vandaag komt daar nog een pilletje bij, namelijk Solgar No.7 Deze is speciaal voor je gewrichten. Ook ik merk tegenwoordig dat ik niet meer als een jong kippetje mijn bed uitspring. Vooral de eerste 10 stappen die ik zet, lijk ik op een stijve hark die naarmate de dag vordert langzaam bijtrekt. Vandaar dat ik heel blij ben met deze Solgar pil. Deze pil bevat een plantaardig extract dat van een boom komt. De zgn Boswellia Serrata. Het is een hars dat ontstekingsremmende componenten bevat. Het pilletje bevat verder Kurkuma ( geelwortel) wilgenbast extract en Cayenne. Je kunt de Solgar No.7 niet alleen bij gewrichtsklachten inzetten maar ook bij klachten als darmontstekingen en astma. Dit komt allemaal door het Boswellia extract wat niet alleen gewrichtsklachten kan bestrijden maar ook die van de luchtwegen en darmen. TIP: Tegenwoordig krijg ik die enorme joekels van pillen niet meer weg dus bestel ik altijd de capsules. Die glijden zo lekker je keel in. Zijn er eigenlijk al pillen op de markt uitgebracht tegen een pillen tic??

Solgar No.7 € 43,75 ( 30 capsules)

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s