MY WEEKLY FAVORITE: ENVIRON

ionzyme_group

BABY SKIN

Eén van mijn beste vriendinnen, ver boven de gemiddelde leeftijd van mijn overige vriendinnen (it’s not done om de leeftijd van je vriendinnen te verraden), heeft de allermooiste huid die ik ken. Voor iemand uit de tijd van de Beatles, Supremes en Cliff Richard is het best een kunst om zonder cosmetische ingrepen nog steeds een zijdezachte baby huid te hebben.

Haar geheim ontdekte ik een aantal jaren geleden toen we samen een weekje naar Miami gingen. Er kwam een toilettas tevoorschijn vol met mooie producten van het Zuid-Afrikaanse merk Environ. Dr. Fernandes, die ik recent zelf mocht ontmoeten, was de eerste ter wereld die crèmes ontwikkelde met vitamine A en anti-oxidanten om de huid te beschermen tegen UV- licht, vervuiling en vrije radicalen om vroegtijdige huidveroudering te voorkomen en te behandelen. Vitamine A heeft enorm veel voordelen, het vermindert pigmentvlekken, voorkomt en vervaagt rimpels en verbetert de elasticiteit. De anti-oxidanten beschermen de cellen. Wat ik zo mooi vind aan deze Environ producten is, dat je ze in stappen gebruikt. Je bouwt de crèmes als het ware op, zodat je huid kan wennen aan de verschillende concentraties.

IMG_5241

Je begint met smeren van een lage dosis vitamine A en C. In de tweede fase bouw je die dosis wat op. Vanaf de derde fase mag je ook crèmes gebruiken met peptide erin die de aanmaak van collageen en elastine bevorderen. De vierde fase bevat een zeer hoog concentraat vitamine A, C en een peptide en met de vijfde fase top je het af met een ultra hoge concentratie van bovengenoemde ingrediënten.  Behalve deze vijf stappen heeft Environ nog heel veel andere producten in haar assortiment, denk aan specifieke huidproblemen, voor hardnekkige pigmentvlekken, zonneproducten, mannen verzorgingslijn. Environ producten zijn bestemd voor alle leeftijden, voor kinderen, vrouwen en mannen. Ze zijn vrij van kleurstoffen en geen enkel product is getest op dieren. Ik ga je vanaf nu op de hoogte houden van het gebruik de Environ producten maar ook van de beauty behandelingen die ik om de zoveel maanden zal ondergaan. In de hoop, dat ook ik net zo’n prachtig baby huidje ga krijgen als mijn wat oudere vriendinnetje.

AVST-group

A84486 Distributor cmyk

 www.environ-nederland.com

Een gedachte over “MY WEEKLY FAVORITE: ENVIRON

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s