LA ROCHE -POSAY Cicaplast Lèvres

CICAPLAST LEVRES_Tube Baume 7,5ml-det

 DE UITGEDROOGDE LIP

Dat een weekje zon een mens goed doet, dat begrijpt iedereen wel. Lekker de hele dag met mijn ge’spfte gezicht in die heerlijke zon staren, ontspannen op een wit strand, zwemmen in een blauwe zee en dagelijks vijftig baantjes trekken in het zwembad bij het huis. Zo kwam ik afgelopen week mijn herfstvakantie door. Walhalla in Paradise. Het enige wat iets minder was, was dat mijn lippen door de felle zon al tijdens my morning swim, verbrandde. Overal smeer ik altijd een hoge SPF op behalve mijn lippen. Ik blijf het vergeten.

VOOR LIPBALM LOVERS

Je lippen bevatten namelijk heel weinig melanine, dat nodig is om ze te beschermen tegen UV stralen. Na een paar dagen kreeg ik meteen blaasjes die tot op de dag vandaag open springen omdat ik geen vijf minuten mijn mond kan houden. Had ik maar, had ik maar, de Cicaplast Lèvres van La Roche -Posay richting zon meegenomen. Ik zou nu toch beter moeten weten?

Dit is een fijne baume die verlicht en beschermt en helpt bij het herstel van beschadigde, geïrriteerde of gebarsten lippen. Het geheim van deze kleurloze balsem is dat het 10% karitéboter bevat. Dit herstellende bestandsdeel bevat vetzuren die veel gelijkenissen vertoonden met die van de huid. Dus wondjes genezen veel sneller. De 5% panthenol heeft een ontstekingsremmende werking zodat het optreden van nieuwe kloofjes en barstjes worden beperkt. Naast de lippenbaume heeft Cicaplast ook een herstellende crème voor de handen. De Cicaplast Mains, deze helpt je handen te beschermen tegen de kou, zon en de wind. Maar ook tegen schoonmaak producten en afwassen maar die heb ik voorlopig nog niet nodig.

La Roche –Posay Cicaplast Lèvres (15 ml) €5,50  / La Roche- Posay Cicaplast Mains (50 ml)  €7,50

CICAPLAST MAINS_Tube Creme 50ml-det

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s