Embryolisse

SDM-EDR-retouche

EYE OPENER

Er zijn van die momenten dat je ogen ‘s ochtends wel een oog crèmepje kunnen gebruiken. Zoals bij mij vanochtend. Ik werd wakker met de beroemde puffy eyes. Gisteren ben ik namelijk teruggekomen van een heerlijke vakantie op Bermuda. Een prachtig eiland op zo’n anderhalf uur vliegen vanaf New York.  Jaaaahaaa ik kan iedereen schoonouders in Bermuda aanraden.

Het was een korte bumpy nachtvlucht, omdat we de wind mee hadden. Gisteren vond ik die wind nog leuk, de vlucht duurde nu maar vijf uur in plaats van de gebruikelijke zeven uur. Maar vanochtend piepte ik wel anders, toen ik in de ergste herfst storm ooit met drie kids naar school liep. Met aan mijn handen mijn fiets en een schaal traktatie omdat mijn jongste dochter 9 was geworden. (Overigens zit je ook niet ontspannen in je vliegtuigstoel als je nog over die Bermuda Triangle moet). Om een lang verhaal kort te maken, ik zit midden in een jetlag. Een nacht overgeslagen, en vandaag voor het eerst sinds 10 dagen weer gewekt door de ellendige wekker. Kortom, lang leve mijn dikke opgezwollen ogen.

PUFFY EYES

Dikke ogen hebben overigens niets te maken met een slaaptekort. Vaak worden deze puffy eyes veroorzaakt door slechte ventilatie in je slaapkamer ( Slaap altijd met je raam open) of door teveel vocht vasthouden in een vliegtuig door net een wijntje teveel. De opgehoopte zakjes onder je ogen kun je ’s ochtends wegkloppen met een oog crème of wegwerken met een ijsklontje. De kou trekt de bloedvaatjes samen en stimuleert de vochtafvoer. Laat ik nu de allerfijnste oog crème + ijsblokje in één hebben. Dit is een heel klein stickje van het merk Embryolisse. De meeste visagisten met wie ik werk, zijn enorme fan van dit merk. Embryolisse heeft recent de Eclat du Regard gelanceerd.

BEST BEAUTY SECRET

Het is een verkoelende oog stick die tevens verzorgd en verzacht. Hij voelt aan alsof hij de hele nacht in de vriezer heeft gelegen. Hij voelt zo verfrissend aan dat je maar door wil blijven smeren. De donkere kringen en de vochtophopingen worden meteen verminderd. Ik heb het vandaag de hele dag gebruikt en mijn vochtophopingen onder mijn ogen namen zienderogen af. Begin aan de binnenkant van je oog en werk naar buiten toe. Je kunt het ook onder je make-up gebruiken of over je foundation voor verkoeling. Het is rijk aan vitamines en aan Aloe Vera en glycerine. Parfum vrij. Helaas is het stickje zo klein ( 4,5 g) dat ik het alleen voor onder mijn ogen kon gebruiken, anders had ik natuurlijk even alle overige vochtophopingen elders op mijn lichaam aangepakt.

Embryolisse Eclat du Regard €29,90 verkrijgbaar bij MOOI Parfumerie en bij Backstage op de Rozengracht Amsterdam.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s