PUPA

Pupa.pngADIOS SUNKISSED SKIN

Oktober is voor mij de maand dat ik langzaam begin met het smeren van foundation. Mijn sunkissed huid van de zomer heb ik in september nog enigszins kunnen bijhouden met wat poeder maar uiteindelijk is er grover geschut nodig. Ik gebruik nu al een tijdje een hele fijne betaalbare foundation, van PUPA de Active Light.

Anti-veroudering

De Active Light is olievrij maar voelt zeker niet droog aan. Zodra je hem op je huid aanbrengt trekt hij onmiddellijk in en laat een vlekkeloze teint achter. Dat is waarom ik zo’n fan ben, hij camoufleert alles in één keer.Hij ruikt lekker, dat is voor mij ook altijd een fijne bijkomstigheid. Ook heeft deze foundation een anti-glans formule. Ideaal dus als je een gecombineerde of vette huid hebt. Tot slot, door de blauwe lotus extract helpt hij tegen huidveroudering. Kijk daar doe ik het voor. Ik ben fan, nu jij nog.

PUPA Active Light Foundation ( 30ml) € 22,50

Een gedachte over “PUPA

  1. Lieve Alex, wat issie mooi geworden! En verheug me nu al op de andere categorieën, vooral food/health en decoration! Zelden een kadootje zo goed terecht zien komen!
    Liefs van een van kaartvriendinnen xxx

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s