MY WEEKLY FAVORITE: SHIMMER

ModelCo Luminosity Shimmer

DON’T MENTION THE MAKE-UP BAG..

Op welke gelegenheden ik ook kom, er zijn altijd vrouwen die willen weten wat ik nu zelf aan cosmetica gebruik. Omdat ik het belang van een goed gevulde make-up bag ken, heb ik voordat ze met hun ogen kunnen knipperen mijn tas al binnenstebuiten gekieperd. De eerste 10 minuten raak ik niet uitgepraat over de inhoud van het tasje. Ik denk dat menig vrouw heel blij is dat ik nu mijn eigen beautyblog heb, zodat ze in de toekomst met een gerust hart langs me heen kunnen lopen. FIRST AID KIT

Ik gooi mijn make-up bag ook wel ‘first aid kit’ genoemd altijd helemaal vol met cosmetica. Zonder deze tas, geen make-up, dus geen leven. Maar dit terzijde. Het tasje zit vol met de nieuwste mascara’s, hipste lipgloss, eyeshadows, lipliners en natuurlijk shimmers. Onmisbaar zijn ook pincetten, puntenslijpers, tampons en een strip Finimal. Vraag niet hoe maar het past er allemaal in.

SHIMMER

Graag wil ik vandaag de shimmer als mijn absolute favorite belichten. Ik gebruik al jaren hét roze highlight stickje van Modelco Luminosity Shimmer Stick. Ik kan niet meer zonder. Overdag zet ik hem aan op mijn jukbeenderen, voor een subtiel glansje. S’avonds accentueer ik mijn ogen ermee en gebruik ik hem ook voor mijn wenkbrauw bot. Het geeft je ogen meteen die natural eye lift. Het parelmoer glansje bevat reflecterende pigmenten, wat die healthy glow geeft. Helaas wordt Modelco niet meer in NL verkocht maar… per toeval kwam ik erachter dat ze online verkrijgbaar zijn en ook nog in de sale. Ik heb er zojuist 2 besteld. De eerste persoon die deze blog shared en liked, krijgt er eentje van mij!  Ik voorspel je dat jij ook binnenkort je vriendinnen gek maakt met je nieuwste shimmer stick.

http://www.modelcostore.com   Modelco Luminosity shimmer stick van € 22 nu naar € 11

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s