PHILOSOPHY

hope in a jar night openPERSONILISED CREME          

Zoals OPI de meest geestige namen verzint voor zijn nieuwe nagellak collecties, zo heeft het merk Philosophy de leukste en origineelste verpakkingen. Geweldige teksten, zoals Philosphy zegt: “ you can’t change the weather but you can change your moisurizer.” Een tijdje geleden kreeg ik wel de meest origineelste Hope in a Jar van Philosophy binnen.Namelijk met mijn 3 dochters op de verpakking. Je begrijpt deze crème doet mijn huid het meest stralen.

BEAUTYSLEEP

Philosophy is nu met een nachtcrème uitgekomen, Hope in a jar night. Het fijne aan deze nachtcrème is de zijdeachtige textuur. In tegenstelling tot de traditionele vaak wat vettige nachtcrèmes wordt deze crème onmiddellijk door de huid opgenomen. Terwijl jij bezig bent aan je beautysleep, verbetert het glycolzuur de textuur van je huid waardoor fijne lijntjes worden verminderd. Beta glucan versterkt het natuurlijk immuunsysteem van de huid. Wie wil er niet de volgende dag wakker worden met een heerlijke uitgeruste huid en een egalere huidskleur? Ik las ergens op internet dat Oprah Winfrey deze nachtcrème zes keer in haar “10 Favorite things” heeft gezet. En als Oprah fan is…

Philosophy  ( 60 ml) € 43  exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL

Philosphy foto hope in a jar night closed

Een gedachte over “PHILOSOPHY

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s