DIOR CREME ABRICOT

Dior_Apricot_CremeNAILCANDY 

Hoe zien jouw nagels er uit na een gel behandeling? Gespleten, droge broze nagels zijn vaak het resultaat na weken lang met mooie gelakte nagels te hebben gelonkt. Helaas heb ik er zelf ook mee te maken gehad. Ze breken steeds af. Daarbij zijn mijn nagels in de zomer sterker dan in de winter. 

STICKY

Dior heeft naast zijn assortiment prachtige nagellakken, ook een hele efficiënte nagel crème, die de groei van de nagels stimuleert en de weerstand verbetert. Dior Crème Abricot is mijn nieuwe cultproduct, de must have voor je nagels.Het elegante doosje bevat een nog al sticky peachy crème die je zachtjes in je nagels/nagelriemen masseert. Ik doe dit s’avonds voor ik ga slapen, en laat het de hele nacht inwerken. Pas de volgende dag gebruik ik een nagelverharder. Na een week zijn je nagels duidelijk sterker en minder broos. Op naar winter proof nagels!

TIP

Gebruik bij het lakken van je nagels altijd een base en topcoat. Zo blijven je nagels gezond en houdt de kleur langer. Daarbij zijn je nagels sneller droog en glanzen ze mooi.

Dior Crème Abricot € 22

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s