ALCINA 5 MINUTEN MASKER

Alcina5 MINUTEN

Er zijn soms van die weekenden, dat je na iets te weinig slaap en iets teveel wijntjes op maandag wakker wordt met een hele grauwe en droge huid. Niet getreurd, ik heb daar een oplossing voor. Ik heb recent het 5 minuten masker van Alcina ontdekt en vanaf nu kan niemand meer zien hoe wild mijn (afgelopen) weekend was…

VERMOEIDE HUID

Het Duitse cosmetica en huid & haarverzorgingsmerk Alcina heeft speciaal dit masker ontwikkelt voor de vermoeide huid. Dankzij het rode wijnextract (polyfenolen) zorgt dit masker in 5 minuten voor een zichtbaar gladdere huid en een voelbaar verbeterde teint dankzij reflecterende deeltjes. Probeer het maar eens op je hand uit, je ziet meteen verschil.

ANTI KATER MASKER

Het masker is geschikt voor elk huidtype. Het gebruik is heel simpel, je reinigt eerst je gezicht, dan breng je het masker aan. Je laat het vijf minuten zitten en verwijdert het met een tissue of water. Je kunt het masker ook inzetten als nachtverzorging voor meer vitaliteit. Het wordt dan ook wel het anti-kater masker genoemd. Altijd handig om in huis te hebben.

Alcina 5 Minuten Masker (50ml) € 22.50 voor verkoopinformatie:                         info@alcina.nl of google voor Alcina in beauty salon bij jou in de buurt  

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s