MADARA

MADARCLE_SERUM-30ml_43,00euroBERKENSAP

Vorige week kreeg ik een glaasje berkensap aangeboden. Ja inderdaad pure sap geperst uit een berkenboom. Weer eens wat anders dan appel of perensap. En het was nog lekker ook. De reden, ik was op de perslancering van Mádara. De organische cosmetica lijn uit Letland. De mensen uit het hoge noorden, drinken al eeuwen het berkensap vers van de boom voor een lange en donkere winter. Het sapje werkt zowel vochtafdrijvend als versterkend en voedt de lichaamscellen met natuurlijke suikers, vitamines en mineralen. 

TIME MIRACLE SERUM

Dit heerlijke berkensap ligt aan de basis van de Mádara Time Miracle lijn. Deze anti-aging lijn is nu uitgebreid met een serum. Onderzoek heeft uitgewezen dat berkensap ook heel effectief is in het verjongen van de huid. Het helpt de huidcellen te beschermen tegen veroudering en schadelijke invloeden van buitenaf. Het serum geeft direct een liftend en verjongend effect.

Wat jammer dat ik geen berkenboom in mijn tuin heb staan maar een beukenboom, die mij in plaats van een glas berkensap uren beukenbladeren laat harken.

Mádara Time Miracle Serum € 42, het is te verkrijgen bij de beste natuur drogist en gezondheidswinkels en online te bestellen bij www.madaracosmetics.nl en www.vitaminstore.nl

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s