MUST SMELL: KENZO PRODUCTS

Ik ben het type, dat ik als ik ergens enthousiast over ben, dat iedereen dat mag weten, zoals wie mijn kleurkapper is, waar dat romantische hotelletje in Parijs zit of dat gloednieuwe visrestaurantje in Amsterdam zuid. Toen ik deze zomer mijn nieuwe health guru doctor Sunny in de Algarve ontmoette, was ik echt verbaast dat niemand mij in die afgelopen 25 jaar op haar geattendeerd had. Inmiddels heb ik nu zoveel mensen over doctor Sunny verteld dat wanneer ik haar wil zien ze bomvol zit. Dus ik begrijp the secrecy ook wel weer. Anyway de producten van Kenzo vallen in dezelfde categorie, die moet ik gewoon delen met de buitenwereld. Het zijn niet alleen hele fijne producten maar de typische Kenzo geur is zo geweldig. Geen enkele creme, lotion of olie ruikt zo ongelofelijk lekker als die van Kenzo.

Ik heb dit mooie Kenzo setje op mijn badrand staan en dagelijks gebruik ik het voordat ik ga slapen. Allereerst start ik met Kenzoki Lotus melkachtige make up remover olie. Een make-up remover met de ontspannende geur van witte lotus voor een gevoel van onmiddellijke zachtheid. De olieachtige textuur verandert in een melk bij contact met water en neemt alle sporen van de dag weg, zelfs de meest hardnekkige. Na een paar minuten al zie ik een zuivere, gekalmeerde en aangenaam aanvoelende huid. En ruik je die heerlijke geur van lotus om je heen.

Na de olie gebruik ik de Lotion Hydratante om mijn huid te hydrateren. Deze heerlijke hydraterende lotion is inmiddels een vast ritual en hydrateert meteen. Zodra hij op de huid wordt aangebracht smelt deze lotion zachtjes weg en verdwijnt onmiddellijk. De actieve plantenessenceTM van Witte Lotus brengt de huid in een beschermende en kalmerende fase. Het Japanse Slangengras hydrateert intens en houdt vocht vast in de huidcellen. Ten slotte helpt Camelia-olie met het herstel van de huidbarrière om uitdroging te bestrijden. De huid is gehydrateerd, gekalmeerd en heel erg schoon. Heerlijk om met een schone en vooral heerlijk geurende huid in slaap te vallen. Dus spread the word, Kenzoki zorgt voor een zeer ontspannen geest en huid natuurlijk…

 

KENZOKI Cleansing milky oil €23,90
KENZOKI Lotion Hydratante €38,65
Te verkrijgen bij ICI Paris XL

 

Een gedachte over “MUST SMELL: KENZO PRODUCTS

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s