SENSAI BEAUTY

Een paar weken geleden, mocht ik op uitnodiging van Chapter Fifty de beauty workshop van Sensai bijwonen. Ook al moest ik ervoor uit Antwerpen overkomen, voor Sensai reed ik vol gas de grens over en beklom ik de drie steile trappen van de Playing Circle om de prachtige workshop ruimte te aanschouwen. Dit was nog eens lekker het weekend ingaan. Voor mij is Sensai een high end beauty merk, waarvan je even de routine moet doorhebben om uiteindelijk te eindigen met een prachtige zijdezachte huid.

Even iets over het sprookje Sensai. Dit high end merk is ontstaan doordat de directeur van Kanebo (het merk waar Sensai onder valt), het opviel dat de meisjes die werkte in een zijdefabriek zulke prachtige handen hadden. De huid van hun handen zag er heel gezond en stralend uit. En dit terwijl ze de hele dag met hun handen bezig waren. Toen hij de handen van deze meisjes vergeleek met de meisjes die in de katoen fabriek werkte, viel het hem op hoe uitgedroogd deze handen waren vol met kloofjes.  Wat was het geheim? Het bleek dat de meisjes in de zijdefabriek werkte met de Koishimaru zijde. Dit stofje verwerkte hij in zijn cosmetica merk Sensai en de rest is history. 

Alle producten van Sensai bevatten daarom ook dit bijzondere ingrediënt. Die huid zo zacht als zijde, wat ontstaat door zijde, dat is een Sensai huid. Koishimaru zijde zorgt ervoor dat de huid zelf de hydraterende functies beter kan uitoefenen.

Ik kan dit volmondig voor je beamen, want ik gebruik alle producten nu enkele weken en het is niet normaal hoe zacht je huid er van wordt. Maar ook hoe zacht deze producten op je handen en gezicht aanvoelen. Mijn bad ritueel is er nog leuker op geworden.

Drie Sensai angels. kijk maar eens goed naar hun mooie zijde zachte huidjes. 

We begonnen de workshop met een cleansing ritueel. Op onze handen werd een drupje cleansing milk aangebracht waar we ons gezicht mee konden inwrijven. Daarna volgde de heerlijke creamy soap. Niet normaal hoe dat lekker gaat schuimen op je huid. Met de speciale Sensai doekjes ( beetje het spons idee maar dan totaal anders) haalde we alles er weer af.

Na het schoonmaken werd de Sensai Lotion 2 en de Prime Solution aangebracht. Mijn huid begon met het kwartier zachter te worden. Het hield maar niet op want toen volgde er de Sensai Extra Intensive Essence. De geur, echt het is allemaal zo lekker. Het voelde echt als een ceremonie. Laat dat maar aan de Japanners over..

Het ging maar door. Er volgde een masker met de Extra Intensive mask. Weer mochten we een zijdezacht cremetje aanbrengen. Daarna volgde er de dagcreme en een oogcreme.

Na alle huidverzorging volgde er de make up. We kregen advies welke kleur foundation het beste bij ons paste. In mijn geval de Flawless Satin 204. Ik kreeg een conceiler op, bronzen poeder, eyeshadow, ik zou meteen door kunnen naar een feestje.

Mrs Sensai herself Jacqueline legde ons tijdens de workshop alle stappen uit. Zij weet alles van dit prachtige merk en het is heerlijk om naar haar te luisteren want je denkt maar aan een ding, ik wil ook haar zijdezacht huid.

Ook Sensai’s foundations voelen zijdezacht aan en geven je huid een stralende look.

Na afloop kregen we een mooie Sensai touche- up met prachtige cosmetica producten. Kortom deze middag was een feestje, maar vooral voor mijn huid. Dank Karin Barnhoorn van Chapter Fifty en dank je wel Sensai.

We zijn nu bijna drie weken verder en ik gebruik nu dagelijks Sensai producten en ik kan je vertellen dat mijn huid niet alleen zijdezacht is maar ook erg is opgeknapt. Heel gehydrateerd en stralend. Met de feestdagen in zicht kan ik jullie dit prachtige beauty merk van harte aanraden.

Wil je meer weten over Sensai, laat je dan eens informeren in een luxe parfumerie hoe je het beste Sensai in je daily routine kunt toevoegen. Kijk op de site, voor alle verkoopadressen. http://www.sensai-cosmetics.com

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s