HANNAH EXPERIENCE

Het schoonheidsmerk Hannah kende ik eigenlijk alleen van diverse advertenties in de glossies. Totdat ik afgelopen kerst op een persvent een goodiebag kreeg, met daarin een paar Hannah travel size cremes, waaronder de Touch of Silk. Vanaf dat moment was mijn interesse gewekt. Hannah voelde dat kennelijk aan en nodigde me uit om hun heerlijke Hannah Experience treatment te ondergaan. Het was een anderhalf uur durende behandeling bij HuidCoach Chantal met een intensieve bindweefselmassage en een persoonlijk productadvies. Na afloop kreeg ik een op maat gemaakt pakket huidverzorging pakket mee waar ik nu druk mee in de weer ben.

De behandeling begint met een intake gesprek door HuidCoach Chantal. Tijdens dit gesprek wordt gevraagd welke producten voor huidverzorging je gebruikt, welke ziekten of allergieën je eventueel hebt en wat je dagelijks zoal eet en drinkt. Maar ook of je darmen lekker werken, dat heeft namelijk allemaal invloed op je huid. Daarna worden er foto’s van je huid genomen waar je duidelijk op kunt zien hoe het met de doorbloeding en het  pigment van je huid is. Nadat de foto’s waren genomen, werd mijn huid gemeten op vocht-, vetgehalte en de zuurgraad van de huid. Confronterend allemaal maar wel best eens leuk om de conditie van je huid te zien. Gelukkig was het met de conditie van mijn huid nog best gesteld.

De behandeling begint met het aanbrengen van Hannah Cleansing Oil op gezicht, hals en decolleté. De olie zorgt ervoor dat de huid gemakkelijk kan worden ontdaan van make-uprestjes en andere vuildeeltjes. Een warm kompres uit de magnetron haalt uiteindelijk alle olie weg. Daarna wordt de huid nagereinigd met de Hannah Sensitive Skin Lotion. Voordat Chantal  begint aan de bindweefselmassage word de Vitamin Complex aangebracht. Dit is een spray die ervoor zorgt dat de huid gehydrateerd word en dat de crème waarmee gemasseerd word beter word opgenomen.

Natuurlijk volgt ook de bekende bindweefselmassage. Waarmee ik zeker bekend ben maar ik vond het in tegenstelling tot andere Amsterdamse bindweefsel massages totaal niet pijnlijk en zelfs nog best ontspannen. Volgens mij was ik zo ontspannen dat ik bijna lag te slapen. Toch werd de huid hard aangepakt en zag mijn huid er na afloop doorbloed en rozig uit.

In de Hannah behandeling is de doorbloeding van de huid een belangrijke stap. Hierdoor wordt deze voorzien van zuurstof en andere werkzame voedingsstoffen. Door het aanbrengen van de Cell Active wordt de doorbloeding van het gezicht gestimuleerd, dit wordt nog extra geactiveerd door het aanbrengen van een aantal warme kompressen. Hierdoor kan de Huidcoach duidelijk zien waar de doorbloeding optimaal is en waar niet.

 

Als de behandeling geëindigd is voel ik mijn huid nog steeds gloeien. Ik zie een gehydrateerd huid en als ik vervolgens in de spiegel kijk zie ik een rozige, ietwat opgezwollen en maar toch frisse huid. De rimpeltjes rondom mijn ogen en mond zijn minder diep. Mijn gezicht tintelt nog na en ik kan niet anders zeggen dat dit een heerlijke oppepper voor mijn huid was.

Ik vind Hannah Skincare een aanrader! Vooral de geur van de producten vind ik echt heel erg lekker. Amandel overheerst, toevallig een van mijn lievelingsgeuren. Ook was ik heel erg blij met alle fijne op maat afgestemde producten die ik mee naar huis kreeg. De verpakkingen zijn hygiënisch en licht- en luchtdicht, waardoor er geen licht of zuurstof bij de producten kan komen wat de houdbaarheid ten goede komt. Ik gebruik de voorgeschreven producten nu zo’n 2 weken en zie echt zeker een hydratatie verschil. Mijn huid oogt voller en stralender. Hieronder mijn favorites:

Primum Elixir is een peeling op basis van 10% amandelzuur en kan gebruikt worden het hele jaar door. De peeling is minder intens dan een glycol peeling bijvoorbeeld, maar het blijft aangeraden om een SPF te gebruiken. Deze peeling werkt celvernieuwend, antibacterieel, werkt in op hyperpigmentatie en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine.

De Oxys Genes zorgt voor een pure en intensieve zuurstofloos in de huid waardoor deze gezonder en vitaler wordt. Steviger en veerkrachtiger aanvoelt. Het stimuleert, activeert, lift en beschermt en voedt de huid. Een heerlijke creme.

De zijde zachte formule van de Touch of Silk heeft een basis van vitamine A, C en E en bevat siliconen olie, waardoor het je huid meteen dat zijde zachte effect geeft. Het vult kleine oneffenheden onmiddellijk op en laat je huid gematteerd achter. Ideaal als alternatief voor make up maar heeft ook een uitstekende primer functie voor je foundation. Deze creme zou verplicht in je tas moeten zitten voor onderweg.

 

De Brilliant Touch vervangt de instagram filter. Het is een crème die je als laatste stap in je skincare routine aanbrengt. Brilliant Touch bevat diamantpoeder dat het licht gaat weerkaatsen voor een heldere en egale uitstraling. De siliconenolie vult fijne lijntjes op en egaliseert oneffenheden.

Ik wil iedereen die zijn huidverzorging goed wil aanpakken, aanraden om het zelfde traject als ik te volgen, en kennis te maken met dit sympathieke Nederlandse merk. Het doet wat het belooft, is betaalbaar en de service van Hannah huidcoaches is fantastisch.Wil jij zelf ook eens zo’n behandeling ervaren? Ga dan naar www.hannah.nl en klik door naar een van hun 400 huidcoaches.  Laat je me weten hoe het je bevallen is?

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s