BENEFIT BROW POWDER

Tegenwoordig moet ik mijn make- up met mijn leven beschermen want als ik niet uitkijk dan pikken mijn drie dochters alles in. Met name al mijn wenkbrauw producten, want die ellendige tieners zijn altijd bezig om die wenkbrauwen bij te tekenen. Nu loop ik met tassen met dubbele bodems, heb ik extra verstop plekjes voor al mijn nieuwe Benefit tools. Mijn favoriete wenkbrauw merk en tegenwoordig zijn ze ook numero Uno op wenkbrauw gebied. Ik ben nu al helemaal fan van de Foolproof Brow Powder. Forget lieve Roya, mrs Highbrown, vanaf nu kunnen jullie het zelf.

Het allernieuwste product in Benefits collectie: is de Foolproof Brow Powder’. Ik raad iedereen wenkbrauwproducten in poedervorm aan, omdat je deze vaak wel het meest natuurlijk kan aanbrengen. Deze Foolproof Brow Powder is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren, waar in elke kit weer twee verschillende kleuren zitten.

Het is dus de bedoeling dat je met die 2 kleuren in één wenkbrauw aanbrengt zodat je een mooi ombre effect krijgt ( dat geeft wel de meest mooie natuurlijk look) Je krijgt een grappig penseeltje erbij met aan de ene kant een sponsje ( voelt als stevig puntje aan) en hiermee breng je het poeder gemakkelijk aan, en veegt er de kleur goed mee uit. Het penseeltje kan je weer uit elkaar trekken en dan verschijnt er opeens een borsteltje. Kortom een zeer handige tool boxje met geweldig poeder om die wenkbrauwen in een instant in model te brengen.

 

 

De pers kreeg allemaal geweldige brow treatments. Ook ik kreeg nieuwe wenkbrauwen.

Deze leuke linker Benefit Brow angel bracht mijn brows weer in Shape. Er werd geverfd, gewaxt en in model gebracht. Ik verliet EYE ( whats in the name) met dubbel zo dikke wenkbrauwen. Het was even wennen maar achteraf was ik blij met de Shape.

 

 

Helaas liggen deze Magic Brow Powders pas vanaf september in de winkel ( Benefit counters in de Douglas) maar tzt zal ik een reminder sturen.

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s