A MUST HAVE, DE NIEUWE DYSON FOHN

dsc_7597

Christmas came early this year! Ik heb mijn cadeautje al gekregen. In de vorm van een föhn. Ik heb de Rolls Royce onder de föhnen in handen en ik ben er ongelofelijk blij mee, vooral omdat het me flink in tijd scheelt. De naam is: Dyson Supersonic haardroger. Hij föhnt net zo krachtig als de Dyson stofzuiger. Dus verwar het aub niet, want dan heb je een probleem. Hij is stiller dan andere föhns en de temperatuur regeling voorkomt dat je haar beschadigd door de te hete lucht.

Tijdens een prachtige persontbijt in Studio 13 kregen we alle ins & outs over deze high tech föhn te horen. Dyson heeft meer dan vier jaar aan deze föhn gewerkt en tot in de puntjes bestudeert hoe zo’n föhn reageert op stress, hoe je het haar gezond kan houden en hoe je het kan stylen. Ze testte de föhn op verschillende soorten haar.

 _mg_6356img_8582

 

img_8599

Top stylist Bernie Otjes demonstreerde verschillende haar coupes met deze snelle en krachtige föhn. Ik was impressed. In no time creëerde hij geweldige looks. Zou ik Bernie er ook bij krijgen als ik de Dyson mee naar huis neem, dacht ik nog?? Vroeger wilde ik altijd met een kapper trouwen. Huh, ik ben nu getrouwd met iemand verre van….

dsc_7687

Sommige conventionele haardrogers kunnen extreme temperaturen bereiken, zeker wanneer deze dicht tegen het hoofd aan worden gehouden. Dit kan extreme hittebeschadiging veroorzaken aan het haar. De Dyson Supersonic™ haardroger heeft intelligente warmtecontrole, waardoor wordt verzekerd dat het haar niet wordt blootgesteld aan extreem warme temperaturen. Een glazen parelsensor meet de temperatuur 20 keer per seconde en geeft deze informatie door aan de microprocessor die het dubbel gelaagde verwarmingselement aanstuurt. Dit geeft me wel een veilig gevoel.

dsc_7784

jstankard

img_8611

Je kan kiezen uit drie instellingen voor de warmte, drie instellingen voor de kracht van de luchtstroom en koude lucht. Dyson ingenieurs hebben 3 magnetische opzetstukken ontworpen:

Het opzetstuk voor glad haar, zorgt voor een brede, gladde luchtstroom, waardoor je je haar tegelijkertijd kan stylen en drogen. 

De Dyson diffuser werd ontworpen om elk krul gelijkmatig te drogen. Het simuleert het natuurlijke drogen en helpt om pluis te voorkomen, voor mooie gedefinieerde krullen.

De opzetstukken worden niet warm tijdens het drogen. Dankzij Heat Shield technologie wordt de warme lucht omgeven door een laag koude lucht waardoor het oppervlak van het accessoire koel blijft.

Elk opzetstuk is magnetisch en dus makkelijk te verwijderen of op te klikken. Echt super makkelijk. Klik & go. 

 

img_8615

De haardroger is vanaf 15 oktober exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf en via dyson.nl

Ter gelegenheid van de lancering opent Dyson in het weekend van 15 en 16 oktober een tijdelijke Blow Dry Bar in de Bijenkorf Amsterdam. Daar kunnen jullie kennismaken met de haardroger en vrijblijvend je haar laten stylen door een expert. Mocht je in de buurt zijn, ga er zeker langs. Het is helaas geen goedkope föhn, maar zeker wel een van de beste €399,– ( in t kader van time is money, krijg je waar voor je geld omdat je maar de helft van de tijd nodig hebt vergeleken met een concurrende föhn) 

 De Bijenkorf Amsterdam, Dyson Blow Dry Bar, Damcafé, 1e etage, zaterdag 15 en zondag 16 oktober, 12.00 – 19.00 uur.

3 gedachten over “A MUST HAVE, DE NIEUWE DYSON FOHN

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s