STICHTING HEIN EN PIEN

fullsizerender

Op kerstavond vorig jaar kregen mijn zusje en haar man het aller allerergste nieuws voor hun kiezen, wat je als ouder maar kunt wensen.
Hun beiden kinderen (Hein van 9 en Pien van 8) lijden aan een dodelijke stofwisselingsziekte Leukodystrofie.
Ik kan je vertellen, je wereld stort in. Ik weet niet of ik nog dagelijks de kracht zou hebben om door te gaan maar zowel mijn zusje als mijn zwager zijn zo ongelofelijk sterk en hebben het leven weer opgepakt en vechten samen met hun kinderen voor een iets betere toekomst en dat ene sprankje hoop bij hun dochter Pien. Voor mijn neefje Hein zal hulp helaas te laat zijn. Afgelopen weekend hebben jullie allemaal zo royaal de Amsterdam City Swim voor de ziekte ALS gesteund, maar wat zou het mooi zijn als jullie dit gezin ook een handje willen helpen. Mijn dank is groot, want deze verschrikkelijke stofwisselingsziekte Leukodystrofie MOET de wereld uit. Het is onmenselijk dat je hier als ouder mee te maken krijgt!
Voor meer info ga naar: www.heinenpienstichting.nl

 

2 gedachten over “STICHTING HEIN EN PIEN

    • Beste Carry, wat een geweldig idee. Dat zou ik ongelofelijk waarderen. Ik organiseer in januari een event en dan zou dit heel erg leuk zijn. Veel dank alvast, groeten Alexandra

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s