DIPTIQUE GEZICHTSOLIE. ZOOO LEKKER !

Diptyque Face Oil

Mijn lievelingsbloem, de (pioen) roos is voor mij één van de kostbare schatten in de hele geurwereld van bloemen. Het bekende kaarsen merk Diptyque komt nu uit met een heerlijke gezichtsolie Infused Face Oil waarin deze rozen aan toegevoegd zijn. Je ziet de gekleurde blaadjes letterlijk onderop de flacon liggen. Parabenen, siliconen en andere minerale oliën, aluminiumzouten en surfactanten blijven natuurlijk off limits bij Diptyque. Geen spoortje, niet eens een nano-gram. Ik let er steeds meer op. Hoe heerlijk een olie die nog echt voedzaam is en bovendien heel effectief. En lekker ruikt.

De gezichtsolie bevat witte iris, dat oa zorgt voor een voedzame radiance booster – gladmakend, zijdezacht, ultra-sensueel. Zoete amandelolie geeft de huid vitale voedingsstoffen. Beemdgrasolie, geoogst op de Great Plains in de Midwest (VS), voegt een duidelijk voelbare, satijnen kussensloop-achtige dimensie toe, hmmm je zal merken dat je gezicht zijdezacht aan zult voelen. De geurbeleving is als een bos rozen verpakt in de zoetheid van bittere amandel met een poederige basis van iris. Diptyque  Infused Face Oil €55,- (30 ml)

Diptyque skincare collectie

De gezichtsolie valt binnen de huidverzorgingslijn van Diptyque met oa de volgende producten:

Essential Face Cream

Deze dagcreme voedt, geeft energie, en vult je tekorten aan. Als de fluwelige formule met de warmte van het gezicht in aanraking komt, transformeert ze tot een sorbet-achtig, ultra-kalmerend elixir dat de huid daadwerkelijk lijkt te verkoelen met een bries van welzijn. Wat is het geheim?

Cactusvijgbloem is een krachtige anti-oxidant boordevol vitamine E en omega 6; Oranjebloesem hydrosol voedt en nog belangrijker, revitaliseert de huid. En het verfrist iedere huid, ongeacht leeftijd of conditie. Lupine extract verbetert de zuurstofopname van huidcellen en stimuleert cel vernieuwing, voor een gezonde gloed en goede huidconditie.

Diptyque zou Diptyque niet zijn als de crème geen goddelijke geur had. Zonnig en verkwikkend, petitgrain noten vormen een prachtige harmonie met de noot-achtige geur van cactusvijg. Diptyque Essential Face Cream € 60,- (50 ml)

Diptyque Face Cream

Ook de Nourishing Lip Balm van Diptyque mag niet in je tas ontbreken. Ook zo’n fijn product. Het voedt, kalmeert, verzacht. Ik raak dus meteen verslaafd aan zo’n balm. Want de textuur is romig maar ook mat. Dus niet van die hele glanzende lippen krijg je ervan. De geur bestaat uit een rijk rozenboeket, gespikkeld met de fluwelige zachtheid van viooltjes – en doet denken aan snoep, marshmallows en jeugdherinneringen.

Papaver heelt droge, gesprongen lippen; zoete amandelolie voegt vitamines en voedingsstoffen toe; Rozen- en viooltjeswas kalmeren en verzachten de lippen. I like I like. Nourishing Lip Balm € 20,- (10 ml)

Diptyque Lip Balm

Diptyque L’art du soin is vanaf september verkrijgbaar bij Skins Cosmetics (skins.nl).

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s