CLEAN UP THE BEACH WITH LA MER

22377-LM_WOD_Creme_Box_2016_LM_V2_CMYK300

Crème de La Mer wil de wereld een stukje mooier maken en zet zich al meer dan een decennium in om de oceanen te beschermen. In 2014 richtte ze het programma Blue Heart op, een liefdadigheid initiatief om de oceanen wereld wijd onder de aandacht te brengen. Dus werden er maandag jl 12 beauty journalisten opgetrommeld om, net op de minst zomerse dag van het jaar ( windkracht 5 en fikse buien) het strand van IJmuiden een beetje schoner te maken. Alles voor het goede doel, maar na enkele slagregens zag ik er verre van La Mer waardig uit.

 

IMG_5560

Jassen uit, handschoenen aan, vuilniszakken mee en hup het strand op. Het clean up beach event kon beginnen. Het was even afzien but we did it.La Mer mag tevreden zijn.

IMG_5571

Ik kan je vertellen dat er in mijn straat honderd keer meer zwerfafval ligt dan op dat strand maar dit terzijde. Braaf prikte we met zo’n knijper het afval tussen de huisjes en op het strand op en gooiden dit in groene zakken. Toen ik enkele bewoners vertelde dat we ex gedetineerde waren en ons taakstrafje op dit strand mochten uitvoeren, ging de deur snel dicht alvorens ze ons snel veel succes wenste. Ik hoorde meteen de deur op slot gaan.

IMG_5565

Na de calorie verbranding kwam de beloning. Na afloop van deze noeste arbeid kregen we meteen een heerlijke brunch voorgeschoteld met overheerlijke gerechten. Langzaam warmden weer op en genoten we van deze healthy groentes, hummus, broodjes etc. Ongelofelijk lekker allemaal.

IMG_5574 IMG_5580 IMG_5585

La Mer presenteert deze maand dus een exclusieve verpakking van haar Crème de la Mer. Het potje is geïnspireerd op de zee en kreeg de inscriptie ‘Blue Heart’ mee. La Mer wil hiermee eer betuigen aan de inspiratie die de oceaan ons dag na dag schenkt, en tegelijk de onschatbare waarde van dit blauwe hart van onze planeet onder de aandacht brengen. Het is werkelijk een prachtige pot, en de inhoud zal mij hopelijk weer snel La Mer waardig maken.

22377-LM_WOD_Creme_Box_2016_LM_V2_CMYK300

 

Crème de la Mer Blue Heart ( 100 ml) €410 limited edition.

Een gedachte over “CLEAN UP THE BEACH WITH LA MER

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s