MEET CHARLOTTE TILBURY

BeautyWorld-37

And… finally Charlotte Tilbury deed Nederland aan. Het werd tijd. Ik zal in het kort proberen uit te leggen wie Charlotte Tilbury is. Deze Engelse beauty goddess is geboren en getogen op Ibiza. Inmiddels heeft Charlotte al meer dan 20 jaar ervaring in het vakgebied en heeft ze met de meest vooraanstaande namen in de beauty- en fashionindustrie gewerkt.Denk aan Amal Clooney, Blake Lively, Cara Delevingne, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Georgia May Jagger, Gisele, Gwyneth Paltrow, Jennifer Aniston, Jennifer Lopez, moet ik nog even doorgaan? Haar beroemde quote is: ‘ Geef een vrouw de juiste make-up en ze kan de wereld veroveren.’ Vanaf nu is haar beroemde Magic Cream, Golden Goddess Skin Clay Mask, Wonderglow en Bar of Gold verkrijgbaar in de Bijenkorf Amsterdam.

Charlotte Tilbury’s filosofie is simpel: ze gelooft dat elke vrouw net zo mooi kan zijn als de vrouwen die je ziet op je tv en bioscoopscherm. Ze wil elke vrouw de mogelijkheid geven om de mooiste versie van zichzelf te worden door ze de beste producten, tools en technieken mee te geven en daarmee het vertrouwen om de controle over hun leven in eigen hand te nemen. Ze heeft daarvoor echt de meest mooie make -up ontwikkelt.

130695543__430350c

Charlotte’s motto is Eyes to mesmerise and hypnotise en daar heeft ze echt de mooiste producten voor gemaakt. Ben je in de Bijenkorf bezoek dan haar counter. De grootste counter van alle beauty merken. Ze staat naast de MAC. Je kijkt echt je ogen uit. Daarbij staat er heel wat vriendelijk personeel om je te helpen. Laat je vooral adviseren en kijk welke look het beste bij je past.

BeautyWorld-38

Ik mocht van te voren al een kijkje nemen en had een meet & greet met de beauty goddess herself. Dat was nog al een ervaring want voordat ze met een heel gevolg binnen kwam, werd de pers eerst zelf onder handen genomen door één van haar make up artists.

charlotte-tilbury-makeup-collection-620

Wat ik dus heel slim van haar vindt,  is dat ze deze 10 onderstaande looks heeft bedacht.

  • The Rebel
  • The Golden Goddess
  • The Ingenue
  • The Uptown girl
  • The Sophisticate
  • The Rock Chick
  • The Dolce Vita
  • The Bomb Shell
  • The Vintage Vamp
  • The Glamour Muse

Voel jij je aangetrokken tot één van deze looks dan koop je deze in een doos met een schattige make up tas erbij en kan je meteen aan de slag. Ik mocht kiezen en koos de Golden Goddess omdat ik fan ben van het highlighten van mijn gezicht.

Ik vind het heel leuk bedacht, een complete look met producten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Heel slim want vaak weet je zelf niet welke producten je moet combineren. Charlotte heeft het allemaal voor je uitgedacht. Zo’n doos is niet goedkoop €210

IMG_3088

IMG_3082 IMG_3083

Zo’n twee uur lang sprak Charlotte vol met passie over haar make up lijn en wij luisterde aandachtig. Ze spreekt zo snel en zo vol overgave dat je aan haar lippen hangt. Het voelt alsof je samen met haar in een snoepwinkel staat en alles wilt hebben. Ik was heel blij met de doos vol met mooie producten maar toch ontbrak er nog het eea dus ben ik de volgende dag terug gegaan en heb nog een lipstick, oog make up ( Mesmerise) conceiler en pencil gekocht. Ik werd er helemaal hebberig van… dit soort counters zijn zo niet goed voor mij.

IMG_3091 IMG_3100 IMG_3103

Hoe leuk is deze FIVE MINUTE FACE ( instant look in a palette) ? In 1 handige palette vind je 7 lookjes voor je ogen ( staat er zo duidelijk) wangen en je hele gezicht. Van een filmster Bronze en Glow tot een Cheek to Chic of ga voor de Smokey Eye Dinner look. €69

Competition-Page---Instant-Look-In-A-Palette_2

Ben je net zo enthousiast als ik geworden? Ga naar de Bijenkorf of neem eens een kijkje op haar site dan zie je wat haar bestsellers zijn. Haar Miracle Cream staat nog heel hoog op mijn lijstje! www.charlottetilbury.com 

Een gedachte over “MEET CHARLOTTE TILBURY

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s