OPI PRETTY IN PASTEL

 

IMG_2254 2

Mijn old time favorite nagellak merk OPI lanceerde recent in het mooie Scheepvaart Museum haar nieuwe Soft Shades Pastel collectie. Een prachtige collectie met – je raadt het al – verschillende pasteltinten. Van meisjesachtig zachtroze tot vrolijk geel. En zoals we van OPI gewend zijn, zijn ook de namen van de lakjes geweldig. Ik schreef al eerder dat de marketing mensen bij dit fijne nagellak merk of de hele dag aan de geestverruimende thee zitten, of hun bureau op een Braziliaanse strand hebben gezet, want namen als, ‘Red Hot Rio’ of ‘Next Stop… The Bikini Zone’, ‘Taupe-less beach’, of ‘Don’t Bossa Nova me Around’ verzin je alleen maar als je een klein beetje zweeft of in een hangmat in Rio ligt.

Hierbij weer enkele geestige namen van de nieuwst collectie:“Thanks for the compliments, but please Stop it I’m Blushing! This Cost Me a Mint but hey – I look like One Chic Chick. It’s in the Cloud sometimes where I get my ideas or sometimes It’s a Boy! that inspires me. But I am proud of who I am – I Am What I Amethyst.”IMG_2250

 

15-2

Het pastel werd die midddag lekker doorgevoerd in de drankjes, hapjes en in de beeldige hostesses.

2-5 8-3 11-3

First lady of nails, Suzi Weiss-Fischmann, een ongelofelijk aardige vrouw, is mede oprichtster van het nagellak merk en kwam speciaal naar Nederland om de nieuwe lente collectie te presenteren.

IMG_2248

De nagellakjes van de SOFT SHADES PASTELS collectie zijn vanaf vandaag te koop bij o.a. Douglas voor €14,95

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s