LANCÔME LIP LOVERSSS

M_8kHPyILGh5GAyT

Ik voel een nieuwe verslaving op komen. Lancôme Lip lover zal de komende tijd mijn vriendje worden totdat er zich weer een nieuw fijn lippenstiftje aandient. Hebben jullie dat nu ook dat je jaren lang steeds dezelfde gloss of lippenstift koopt? Deze Lip Lover, is de perfecte combinatie tussen een lippenbalsem, lipgloss en een lippenstift. Dus je krijgt het verzorgende van een balsem, het pigment van de lipstick en het gladmakende en glanzende van een lipgloss. Als lip lover mag je daar blij mee zijn, toch?

De Lip Lovers zijn in 18 kleuren te verkrijgen. Lancôme heeft de kleuren in twee groepen gedeeld: de ‘Basic Chic’ tinten hebben een duidelijk roze thema en de ‘Creative Chic’ zijn wat meer uitdagend. Het is een vloeibare substantie en het kwastje is een spons apllicator. Ze geven voornamelijk heel heel veel glans.

lancome-lip-2

Gebruik deze lippenstift op zichzelf of over je lippenstift heen voor de wat vollere lippen.

lancome-lip-lover_01

Vanaf deze maand liggen ze voor €25 in de winkel. ICI Paris XL en Bijenkorf etc.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s