LEKKER RITSEN MET DE GHOSTZIP TAS

En zo kreeg ik de week voor kerst, heel onverwachts de GhostZip tas in mijn handen gedrukt. Of ik er iets over wilde schrijven. Ik vond het wel een geinig tasje. In het begin denk je:’ Mijngod wat moet ik met een ritssluiting van 5 meter’, maar als je een beetje creatief bent, dan zie je vanzelf hoe je van deze rits binnen handomdraai een tas kunt maken. Easy peasy, je hoeft alleen maar te ritsen. Mijn kinderen doen hier wedstrijdjes wie het snelst van rits naar tas gaat.

Op onderstaande filmpje zie je mijn jongste dochter Lily in actie. Ze kan inmiddels blind of in haar slaap zo’n tas dicht ritsen.

De tassen van GhostZip zijn herkenbaar aan 2 unieke eigenschappen. Het knappe Italiaanse vakmanschap en de aanwezigheid van een creatieve rits die de basis van de hele tas is. Je moet dan niet iets tussen je rits krijgen want dan is het meteen weg tassie. De tas is een ideale reisgenoot omdat hij lekker licht in gewicht is en ook wasbaar. Rits hem los en gooi de rits in de wasmachine.

02

Het laboratorium en tevens GhostZip flagship store zit in het plaatsje Sesto San Giovanni, niet ver vanaf Milaan ( Via Dante 101). Ben je eens in de buurt, ga dan eens langs en zie met eigen ogen hoe zo’n tas tot stand komt. De meest getalenteerde stagiaires van de Milanese modevakscholen zie je dan creatief  in de weer achter een naaimachine.

Tris_Dorotea_copia

De tassen zijn er al vanaf €7,50 tot aan €89. Ik mag een tas weggeven ( het blauw /rode model van het filmpje) dus mocht je interesse hebben laat het me weten dan verloot ik hem onder de  belangstellenden.

www.ghostzip.it

Hierbij de versie van het filmpje dat hondje Charlie nog interesse had:

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s