EYEBROW QUEEN ROYA

IMG_1620

Daar is hij weer. Mijn eerste beauty blog van het nieuwe jaar. Door zeer verdrietige persoonlijke omstandigheden in mijn familie, had ik niet de tijd en de energie om te bloggen. Ik heb net voor de kerst mijn blog on hold moeten zetten. Maar het leven gaat door en ik merk dat ik energie haal uit nieuwe producten en fijne behandelingen. Heel langzaam ga ik weer beginnen. Reken niet op een dagelijkse beauty of lifestyle blog, ik schrijf wanneer het mij uitkomt en ik wanneer ik écht iets leuks te melden heb. Zoals het weerzien met good old Roya. Dé liefste eyebrow queen van Amsterdam en omstreken. Wat had ik haar gemist.

Ondertussen gingen mijn vriendinnen wel trouw iedere 2 a 3 maanden naar haar toe. Ze kwamen dan weer terug met de perfecte wenkbrauw. Roya had het zo druk dat mijn sms’jes tussen wal en schip raakten. Toen ik een tijdje niets terug hoorde ging ik vreemd bij mijn andere thread vriendinnen. Anyway, ik ben afgelopen week weer terug gegaan en ik was zo blij. Je verlaat Roya’s salon (optisch) vijf jaar jonger. En niet alleen ik werd onderhanden genomen maar ook mijn oudste dochter Berber. Zij heeft helaas weinig pigment in haar wenkbrauwen waardoor haar wenkbrauwen van die blonde borstels zijn. Gelukkig volgt Roya geen trends en kijkt zij welke wenkbrauw het beste bij Berber paste. Ze heeft eerst Berber haar wenkbrauwen geverfd ( niet met Henna want dat is schadelijk voor de huid) en daarna bracht ze ze met een pincet, scheermes en threading touwtjes in model.

IMG_1622 IMG_1625

Roya kan honderduit vertellen over de perfecte wenkbrauw. De kleur van je wenkbrauwen kan je maken of breken. Ik moet altijd enorm wennen aan te donkere wenkbrauwen als ik bij Roya vandaan kom. Maar volgens Roya horen je wenkbrauwen juist een beetje kleur te hebben. Dat zie ik vooral bij Berber met haar blonde borstel wenkbrauwen. Als ze te licht zijn lijkt het wel alsof je ziek bent.

IMG_1627 IMG_1628 IMG_1630

Roya kijkt verder of de vorm van je wenkbrauwen passen bij je gezicht. Kies nooit voor te dunne wenkbrauwen want die leggen het accent op je neus of op je ogen. Stel dat je nu een grote neus hebt dan weet je waar iedereen naar gaat kijken. Hetzelfde geldt voor grote ogen deze kun je ook niet met te dunne wenkbrauwen combineren. Bij grote ogen horen we weer grote wenkbrauwen. Roya heeft maar één blik bij binnenkomst nodig en ze weet precies hoe ze jouw wenkbrauwen in model moet brengen.

IMG_1631

Ook als je geen tot weinig wenkbrauwen hebt, dan kun je bij Roya terecht. Ze wil bv dat ik over 3 weken terug kom om het eea te scheren zodat op de mindere plekken weer haartjes gaan groeien. Het vraagt om tijd en geduld. In ieder geval liepen mijn dochter en ik met prachtige wenkbrauwen, heel tevreden de deur uit.

Eyebrow queen Roya

Admiraal de Ruijterweg 333
1055 LZ Amsterdam
020 6821853

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s