ILIA HIGHLIGHTER

ILIABEAUTY_PolkaDotsAndMoonBeams_grande

Tegenwoordig kan ik niet meer zonder mijn ILIA highlighter. Deze highlighter in stickvorm van het Canadese natuurcosmetica merk is één van zijn best verkochte producten. De producten van dit merk worden niet alleen van fijne, verzorgende ingrediënten gemaakt, maar zijn ook nog eens super mooi vormgegeven. Het stickje geeft mijn huid een prachtige subtiele glow kleur, en ik word ook altijd heel vrolijk als blijkt dat de crème ook nog eens op 100% minerale basis  is.

Met dit highlightertje ( klein stickje wat in iedere clutch past) zet ik altijd een klein gedeelte van mij gezicht in de spotlights. Het moet wel in je voordeel werken dus plaats geen glansaccenten onder je ogen of bij je kraaienpootjes. Ik zet het direct onder mijn wenkbrauw bot zodat je als het ware je ogen lift.

ILIA Highlighter stick €34 te verkrijgen bij Skins Cosmetics.

ILIABEAUTY_PolkaDots_smear_grande

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s