SMASHBOX LIP & CHEEK COLOR

Smashbox-LA-Lights-Blendable-Lip-Cheek-Color

Kijk hoe leuk deze twee in één stickjes van Smashbox. Deze handige stick geeft zowel kleur aan je lippen als je wangen. De Lip & Cheek Color heeft een grote bol uiteinde waarmee je de kleur direct op je gezicht en lippen kunt aanbrengen. De bol is precies groot genoeg om een normale blushstreep aan te brengen op je gezicht.

 

smashbox-la-lights-review

De blush is lekker creamy, echt goed romig. Hij heeft een lichte perzikkleur en een koele goudachtige shimmer.  Eenmaal geblend wordt de kleur een stuk lichter, en daardoor is de kleur goed op te bouwen.Aan de achterkant van de stick zit een dopje met daaronder een fijn sponsje. Op die manier kun je de L.A. Lights Lip & Cheek Color op ieder moment heel makkelijk aanbrengen en op je gezicht verdelen zonder een streperig effect te krijgen. Het compacte stickje neemt ook helemaal geen ruimte in.

Untitled-3vaewe

En dan kan je hem ook nog voor je lippen gebruiken. Op mijn lippen voelt de L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color lekker romig aan en droogt de lippen ook zeker niet uit. Mix & Match dus.

Smashox Lights Blendable Lip & Cheek Color €26 verkrijgbaar bij Douglas en bij Douglas online.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s