ECO VRIENDELIJKE NAGELLAKJES VAN LAUREN B

Zuma Beach Bum-1Ik heb een tic. Na enkele dagen wil ik mijn nagellak al verwijderen, of het nu een gellak is of een gewone nagellak. Het moet eraf en dan haal ik het er het liefst met mijn tanden vanaf. Kan je na gaan hoe ongezond dit is. Maar ondanks deze vreemde tic voel ik me toch heel gezond. Nu lak ik sinds kort met een eco-vriendelijke nagellak, nl die van Lauren B. Ik heb de Amerikaanse Lauren een paar jaar terug mogen interviewen. Al haar nagelproducten zijn van hoogwaardige kwaliteit, bevatten geen heftige chemicaliën zoals formaldehyde (& hars), DPB etc. Geen van de producten is ooit op dieren getest en ze zijn vegan friendly.

Voor deze zomer heeft ze 4 nieuwe kleurtjes uitgebracht.Gekozen uit de zomerpaletten van Pantone. Ze koos voor levendige en flatterende tinten en ze bleef net zolang stoeien met de kleur totdat ze haar hoogstpersoonlijke LA vibe creëerde. Het eindresultaat is vier opvallende elegante nagellakjes die je meteen in zomerse sferen brengen.

 

Clueless in 90210

Het geheime ingrediënt dat garandeert dat de nagellak lang blijft zitten zonder dat deze gaat chip is een veilige eco-bewuste stof. De lak is sneldrogend, langhoudend.

Coral Canyon

De lakjes kosten €15,95 maar je doet er best lang mee. Je hebt ook geen meerdere lagen nodig. Vooral de nagellak op mijn tenen bleef heel erg lang zitten, maar ja daar kom je met je tanden ook niet heel snel bij…

Voor verkooppunten ga naar interbrandservices.com 

 

Catalina Cruise

 

 

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s