GA HET KRIMPEN TEGEN

852698004064

Heerlijk de zomer komt eraan. We gaan weer voor de blote benen en dan het liefst lekker bruin zodat je benen ook wat slanker ogen. Wist je dat je nu ook je benen wat langer kunt laten maken? Dit kan met de hiel kussentjes van Invisible Heels die je in je favoriete schoenen kan schuiven zonder dat je hier voor hakken hoeft te dragen. Je bent meteen 2 tot 3.5 cm groter. Of het nu enkellaarsjes of sneakers zijn, je benen ogen onmiddellijk langer, slanker en sexier. Het ultieme schoen accessoire voor de zomer.

De Invisible Heels zijn gemaakt van een stevige voorgevormde basis met een dubbele laag kussens voor comfort. De zolen hebben een springkussen effect zonder dat het echt té zacht is. Ze ondersteunen de voet en zorgen voor een stabiele basis.

 

852698004194-1

 

Voor mijn ongeluk heb ik de 2 cm zool een tijdje in mijn Stan Smith’s gedragen en ik moet zeggen dat het lekker zit, en je voor je gevoel een stuk langer bent. Zolang ik nog in het gips zit wordt het wat moeilijk maar ik kan niet wachten om straks de 3.5 cm in mijn gympen te stoppen zodat ik toch een beetje het gevoel heb dat ik op hakken loop. Het beste resultaat wordt behaald bij schoenen die net boven de enkels komen.

Aangezien we naarmate we ouder worden steeds meer krimpen is zo’n zooltje geen overbodige luxe.

De Invisible Heels zijn verkrijgbaar bij By Danie Vintage Store of binnenkort online bij www.invisibleheels.nl  voor €24

2 gedachten over “GA HET KRIMPEN TEGEN

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s