NEWS FROM LAVINIA

IMG_6369

Hmmm, Lavinia heeft weer een nieuwe menu kaart met tal van hele gezonde maar tevens heerlijke gerechtjes erop. Ik heb recent weer mogen proefeten bij zowel Lavinia op de kerkstraat als bij Foam Café waar Lavinia nog een vestiging heeft zitten. Dus Goodfood op maar liefst 2 locaties in een straal van 500 meter. Hoe leuk is het om een ontbijt of lunch te combineren met een bezoekje aan Foam Fotomuseum? Daarbij is er op vrijdag altijd jazz live muziek in Foam, terwijl jij aan een lekkere pizzetta knabbelt.

Alle gerechtjes bij Lavinia zijn een lust voor het oog. Hoe leuk bedacht die uitgeholde papayas met romige yoghurt en een mix van granol met frambozen en blueberries. Zo ongelofelijk lekker. En je kunt net als bij het Buffet van Odette, ook zo’n heerlijk bordje bestellen met 3 gezonde salades erop.

IMG_6371

 

IMG_6367

I love the open zuurdesem boterhammen met een smashed avocado met appel en wat curry olie.

IMG_6370

Dit vind ik de allerlekkerste spelt pizzetta met zalm, wasabi, mayonaise en ginger & wakame maar ze hebben nog veel meer nieuwe smaken. Zoals met rabarber ( beetje zoet, voor na het eten, mocht je nog een plekje over hebben) of neem eens een pizzetta als ontbijt, met een gebakken ei, truffel crème fraiche en bieslook. Zoals hieronder met rucola.

IMG_6368

Onderstaande ontbijt kreeg ik bij Lavinia’s @Foam Café.

IMG_6352

LAVINIA GOOD FOOD is 7 dagen per week geopend!

Op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag van 9.30 tot 16.00 uur.

Je vindt LAVINIA op de Kerkstraat 176, tussen Spiegelstraat en Vijzelstraat.

LAVINIA AT FOAM CAFE op Keizersgracht 609

Reserveren is niet nodig. Mocht je bij Lavinia Foam Café willen ontbijten dan kan je ook zo doorlopen zonder een kaartje voor de foto tentoonstelling te kopen.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s