WERK IN EEN MINUUTJE JE UITGROEI WEG

color-wow-root

Het overkomt me een paar keer per jaar dat ik net even geen tijd heb om mijn uitgroei ( vriendin A en ik hebben het altijd over onze Joodse kapjes) bij te werken. En opeens is hij er terwijl je het idee hebt dat je recent nog bij de kapper zat voor een verfje. Voor die vrouwen die geen zin hebben iedere maand naar de kapper te hollen, lang leve het nieuwe product van Color Wow, de Root Cover up. Ik heb het getest en het werkt. Je kwast letterlijk dit poedertje in je haar en weg is je uitgroei of de opduikende grijze plukjes.

Mijn favoriete beauty blad, het Amerikaanse magazine Allure heeft dit uitgroei poedertje uitgeroepen tot de beste beauty doorbraak & slimste innovatie product. Het is een waterbestendige, tijdelijke touch-up van je uitgroei in de vorm van een poeder en twee kwastje. Het poeder mengt met je haarkleur waardoor uitgroei en grijs haar minder zichtbaar worden. De Color Wow Root Cover Up is een niet was-achtige, maar op olie gebaseerde formule. De Cover Up werkt gericht, kleurt fantastisch en zorgt voor een mooie glans. Het belooft te blijven zitten totdat je je haar wast.

 

maxresdefault

In de serie zitten 6 schitterende tinten, van platina, blond, lichtbruin, middelbruin, donkerbruin tot zwart. Elke tint bevat specifieke pigmenten en geen peroxide.Ik ken serieus enkele vrouwen die hun uitgroei met een mascara proberen bij te werken. Vanaf nu is dat dus verleden tijd. Mascara hoort toch echt op de wimpers dames. 

elle-color-wow-root-touch-de color-wow-root-cover-up blondebeforeafters_1

 

 

Color Wow Root Cover up  €39,95 verkrijgbaar bij diverse drogisten.

Leave a Reply (name, email & site input is optional)

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s